CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej - elektronické zabezpečovací zařízení Fotografické služby Prodej - výpočetní technika

Oprava, servis, autoservis: - osobní i nákladní vozy - zemědělská technika Pneuservis

Výrobně-obchodní společnost: -návrhy a výroba interiérového nábytku včetně prodeje interiérových doplňků a spotřebičů -zakázková výroba nábytku do celého interiéru -kancelářský nábytek -nábytek pro školy i školky -interiérové dveře a plovoucí podlahy.

Výroba: - spínacích a rozvodných zařízení. Maloobchod, prodej, montáž, instalace: - výpočetní technika: - starší a nové počítače a notebooky - skládání počítačů na zakázku - počítačové komponenty: - možnost objednání do 2 dnů. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Prodej, servis, oprava: - kopírky - tiskárny - faxy

Pronájem, půjčovna: - hausbót Vilma - loď má kapacitu 6 osob: - osvětlený interiér s patrovými postelemi - kuchyňka s vařičem, jídelna - chemické WC - odkládací skříňky - horní střecha se zábradlím vhodná k odpočinku - zadní paluba s nosičem kol.

Výroba: -nerezové tácky. -nerezové vaničky na maso. -nerezové cenovky.

Výroba: -spotřební díly pro svařování: -proudové špičky, plynové hubice. -rozdělovače plynu.

Zakázková výroba - dřevěné transportní obaly, palety a klece

Restaurování, výroba a prodej chladných zbraní, kovářské práce, kovovýroba, sváření kovů, výrobky z kúže,

Zámečnictví, výroba: -vrata. -schodiště. -výroba z nerezu.

Kovoobrábění, CNC obrábění. Zakázková, kusová, malosériová výroba na CNC strojích. Přesné obrábění na CNC strojích ISO 9001

Služby: -čištění lakoven. -výměna filtračních materiálů.

Projekce, realizace, údržba: -zahrady. -montáž automatické závlahové systémy. -pokládka travního koberce. -zakládání trávníků.

Servis a montáž - chladírenská a mrazírenská zařízení

Kovovýroba: -práce zámečnické -obrábění kovů -lisování.

Dovoz, prodej: - repasovaná výpočetní technika a příslušenství.

Práce: -protikorozní i antikorozní nátěry -pískování -abrazivní tryskání -malířství -natěračství -lakýrnictví -klempířství -zámečnictví -izolační -výškové Půjčovna, pronájem: -plošiny

Výroba, prodej: - pryžové (plastové) zdravotnické výrobky, prostředky (hadicové profily, vstřikované díly) - urologické stenty a sety (urologický materiál) - instrumenty, nástroje, příslušenství: - endoskopické, gastroskopické, kolonoskopické, ERCP, endosonografické.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej - elektromotory do 160kW Převíjení a opravy - elektromotory do 160kW Revize - ruční nářadí

Nákladní doprava Úklidové práce Rekonstrukce - domy Zámečnické práce