CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, prodej: - aplikovaná laserová technika.

Služby: - laserové systémy - razítka na počkání - vizitky a jmenovky - popis kovu.

Prodej a servis stavebních strojů a techniky Naším hlavním zaměřením je prodej a servis stavebních strojů. Své základy jsme postavili na nabídce výkonných stavebních strojů a techniky světových značek, kvalitních servisních službách a dostatku náhradních dílů. Firma RAŠOVEC s.r.o. sídlí v Černíkách u Českého Brodu v sousedství hlavního města a ...

Výroba: - strojní celky pro průmyslovou výrobu - svářecí stroje

Zámečnictví. Výroba: -mříže, vrata. -zábradlí.

Zakázková strojní výroba. Práce: -zakázkové CNC frézování.

Návrhy, realizace, maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -tepelná čerpadla

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Tvořím dokumentaci k BOZP PO, řídím podniková rizika, kontroluji práce zakázané mladistvým a ženám. Vypracování evakuačního plánu. Provádím školení v ochraně zdraví při práci a požární. Školím řidiče.

Projektování, dodávka a montáž vytápění, kotlů, plynovodů a tepelných čerpadel. Revize a instalace plynových kotelen, řešení kotlových kaskádových jednotek. Instalace rozvodu vody a zařízení na ohřev. Solární ohřívání vody v bazénech a sběrnicích. Orientace kolektorů.

Maloobchod, prodej: -čerpací a teplovodní techniky: - benzínových, elektrických, ručních -pumpy, fontánová, zavlažovací - domácích vodáren -prodej náhradních dílů. Prodej, montáže, instalace: - vodo-topo-plyn.

Práce: -zámečnictví -sváření Výroba: -kovaná vrata -ploty -brány -kotvící výrobky -kotce pro psy -dřevěné ohrady -dřevěné palisády

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Výroba, prodej: -nábytek pro školy, mateřské školy -kancelářský nábytek -sedací nábytek -vybavení šaten, jídelen -vybavení dětských hřišť -bezpečnostní branky -stavebnice -sportovní pomůcky -výtvarný materiál -postele.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zahradní technika Husqvarna

Práce: -zákázková kovovýroba -programování a seřizování CNC strojů

Výroba: -montované haly a sklady -paletové, policové a konzolové regály

Poskytujeme veškeré služby ve výrobě kovových dílů, lakování a dopravy s naší skupiny společností .

Výroba vzduchotechniky a klimatizací. Instalace větrání.

Výrobna svářecích strojů, prodej generátorů a transformátorů.

Výroba klimatizací, prodej vzduchotechniky.

Instalace a servis vzduchotechniky, klimatizace a vytápění

Dodávka a montáž vzduchotechniky a klimatizací na klíč.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - telekomunikační technika

Půjčovna: -nářadí: -bourací kladivo. -půdní vrták. -úhlová bruska. -zahradní nářadí: -řetězová pila. -křovinořez. -štípač dříví. -elektrocentrála. -vysokotlaký čistič.