CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Autorizovaný prodej, odborná instalace a servis klimatizace DAIKIN. Nabízíme tepelná čerpadla DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme více než 20 let praxe v oboru. Naším cílem je kvalita..

Specializovaná obchodní firma v oblasti klimatizační techniky. Zvlhčování pro průmysl, komerční stavby, zdravotnictví Odvlhčování pro průmyslové technologie, chladírny, zimní stadiony Odvlhčování bazénů a tepelná čerpadla pro bazény Přesná klimatizace pro počítačové sály Dveřní clony ALP materiál pro výrobu předizolovaného VZT ...

Chladicí věže BALTIMORE UZAVÍRÁNÍ PYTLŮ ŠITÍM, LEPENÍM A SVAŘOVÁNÍM - FISCHBEIN. Čelisťová svařovací zařízení na uzavírání plastových, příp.dvouvrstvých pytlů. Kontinuální - Saxon Saxon – průběžné uzavírání svářením SAXON - Horkovzdušný systém NABÍDKA SERVISU ŠICÍCH SYSTÉMŮ FISCHBEIN

Výstavba: -bioplynové stanice.

Stolařské práce Návrhy - interiéry Výroba, prodej a montáž - kuchyňský nábytek Prodej a montáž - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně.

Práce: - vodoinstalace - topenářství

Vedení účetnictví a mzdové evidence. Zastupování na úřadech, řešení daní.

Stavební zámečnictví. Zakázková výroba, atypická produkce. Kovovýroba, výroba. - ploty, zábradlí - branky, vrata, mříže - žebříky - potrubí. Realizace drobných stavebních prací. Dodávka. - ocelové konstrukce - ocelové haly.

Generální zastoupení firmy KASTO pro ČR a SR Prodej pil na kov KASTO: -kotoučové -pásové -blokové. Skladové systémy KASTO. Pilové pásy z nástrojové oceli Bimetalické pilové pásy : LENOX, Roentgen .

SIMPLE GREEN vysoce účinné čistící a odmašťovací prostředky, biologicky odbouratelné.

Prodej - kancelářské vybavení Prodej - hardware Outsourcing Správa - sítě

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Dodáváme: - kancelářský nábytek - bytový a dětský nábytek - školní - kovový a hotelový nábytek - koberce a doplňky. Realizujeme 3D návrhy a kompletní moderní design interiérů. Zajišťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Dodavatel úplného sortimentu materiálů, zařízení a služeb pro sítotisk. Nabídka nových i použitých sítotiskových strojů a systémů pro sítotiskové provozy.

Prodej a servis počítačových sestav, notebooků, periferií, software, doplňků k výpočetní technice, navigací a spotřební elektroniky.

Zabezpečení vstupních, mezioperačních a výstupních kontrol.

Práce, řemeslo: -umělecký kovář. -zámečnictví.

Velkoobchod, prodej: -chladící, klimatizační technika -klimatizace, klimatizační jednotky LG* a YORK: -domácnosti -komerční budovy -průmyslové použití -příslušenství -chladící a mrazící nábytek ARNEG, FRAMEC, MAWI, GRAM/DERBY, ISA*, LIEBHERR: -chladničky, mrazničky PERFEKT -chladící, mrazící a teplé prodejní pulty ...

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - v oblasti požární ochrany - BOZP a PO - školení

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -počítače. -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentací. -správa počítačových sítí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Údržba ...

Opravujeme silniční vozidla a zemědělské stroje.

Eshop a prodejna zahradní a stavební techniky Na skladě máme zboží Do dílny: - elektrocentrály, pneumatické, elektrické, ruční, svařovací, oděvy Do domu a na chov: - domácí potřeby, úklid, praní, žehlené, chovatelské potřeby, kamna, sporáky, pařáky Na stavbu: - míchačky, míchadla, vruty, vibrační desky, chemie Zahrada: - ...

Sopučást koncernu GF Gerorg Fischer Machinung Solution. Výroba strojů je řízena dle ISO. Prodej, zastoupení: -obráběcí stroje Agie Charmilles, Mikron, nyní Agiecharmilles -EDM, elektroeroze, elektroerozivní stroje-drátová řezačka, hloubička -3 osé a 5 osé obrábění, tříosé a pětiosé frézky -frézovací centra -vysokorychlostní ...