CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Montáž a instalace: - solární panely a systémy. Prodej, servis, montáž: - armatury a čerpadla. Návrhy, montáže: - výměníkové stanice. Kompletní práce v oboru: - voda, topení.

Prodej a servis: - chladírenského nábytku - mrazící a chladící technika. Prodej: - elektro - domácí spotřebiče - chladící, mrazící technika - chladící vitríny ELEKTROLUX. Splátkový prodej multiservisu. Zelená linka:....800 126 230.

Velkooobchodní prodej: - přístroje pro elektromagnetickou úpravu tvrdé vody - separátory (odkalovače) a dalšího příslušenství. Elektromagnetická úprava vody.

Prodej, servis, údržba: - kancelářská technika - kancelářské potřeby - spotřební materiál.

Požární ochrana a Bezpečnost práce - kontroly, dokumentace, školení, poradenství, audit. Požární servis - montáž, kontroly, revize a zkoušky hasicích přístrojů, požárních hydrantů, ucpávek, dveří, klapek, nátěrů a konstrukcí.

Služby v oblasti: - bezpečnost práce - požární ochrana - koordinátor BOZP

Řemesla, služby - umělecké kovářství a zámečnictví - puškařství Výroba, opravy - palné zbraně

NONSTOP automyčka. Mycí stanice, čistící linka: - čištění vnitřních prostor cisteren, autocisteren, IBC kontejnerů po potravinářských i chemických produktech Mycí box je vybaven vyvíječem páry a vysokotlakým zařízením NILFILSK WAP-ALTO. Povrchové úpravy kovů. Svařování kovů a dalších materiálů.

Výroba: - kartonáž z vlnitých lepenek - výroba obalů z třívrstvé, pětivrstvé lepenky - krabice, skladačky, proložky a mřížky - zakázková výroba obalů dle požadavků zákazníka - výroba dle katalogu FEFCO nebo výkresů zakazníka - možnost potisku - malé serie od 200 ks

Počítačová technika prodej, servis a montáž. Připravujeme počítače kapesní, přenosné lokální, osobní, kancelářské, grafické. Dodáme antivirové programy a poučíme s obsluhou

Výroba, prodej: - vozidla s elektrickým pohonem -elektromobil pro převoz osob, elektrobus - užitkové elektromobily - elektrovozidla - elektroskútry - městský mobiliář.

Návrhy vybavení obchodních prostor: - kancelářský, lékárenský a zubařský nábytek - výstavní stojany - osvětlení.

Prodej a velkosériová výroba nábytku: - kancelářský, koupelnový, předsíňový nábytek - obývací pokoje.

Maloobchod, prodej: - počítače - výpočetní technika.

Prodej a servis výpočetní a informační technologie.

Výroba kotlů na dřevo, brikety, pelet, uhlí, kukuřici a další produkty. Prodáváme a instalujeme kotle: - teplovodní - kombinované - krbová - na dřevo - teplovzdušné.

Služby - připojení k internetu Prodej, montáž, servis, opravy - telefony, telefonní ústředny - zabezpečovací technika - počítače - výpočetní technika

E-shop - měřící přístroje optické, digitální, laserové - elektronické teodolity - ruční dálkoměry - vyhledávače podzemního vedení - měřické pomůcky - signální barvy - stabilizační materiál

Výroba: - železniční výhybky - tramvajové výhybky - strojírenská výroba. Regenerace výhybek a montáž výhybek v trati.

Prodej a servis manipulační techniky se zaměřením na sloupové jeřáby, nástěnné jeřáby, kladkostroje, paletové vozíky, navijáky a vázací prostředky, zvedací stoly, nůžkové plošiny, rádiová dálková ovládání. Dále dodáváme pro oblast kolejových vozidel posunovací zařízení, sloupové zvedáky a polohovadla. Značky: -PFAFF, ZAGRO, YALE, HYMO, TELE ...

Firma nabízí mycí a čisticí prostředky, čisticí techniku, úklidové stroje a mechanizaci, čisticí přístroje. Prodává průmyslové a profesionální vysavače, podlahové mycí stroje, tlakové myčky, zametací stroje, vybavení pro hotely a restaurace.

Řemesla, služby, opavy, servis - topenářské práce Montáž - tepelná čerpadla

Letecká organizace se sesterskou společností v Praze. Pro zákazníky máme připraveny sklad plný náhradních částí.