CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Ing. Hana Menclová, Ph.D. se zaměřuje na zajišťování požární ochrany v objektech a provozech.

Zabýváme se prodejem a pronájmem elektrocentrál po celém území České republiky.

CATTAs s.r.o. se zaměřuje na pronájem manipulační techniky, montážních plošin, samostavitelných jeřábů, přívěsných vozíků a dalšího příslušenství.

Moderní kovovýroba. Vyrábíme z kovu všechno na co vzpomenete. Od zábradlí, přes moderní nábytek, ploty a branky.

Implementace novodobých technologií: - nano glass membrány.

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Výroba přesných strojních částí a součástí. Obrábění.

Výroba dřevěných palet a průmyslových komponentů.

Modulární výstavba. Výroba kontejnerů, sestavitelnost bloků do modulové stavby. Používáme pouze materiály z původem v EU. Jsme oprávnění dodávat a montovat objekty a řešení s protipožárními opatřeními.

MAGNETOOL s.r.o. se specializuje na prodej magnetických upínačů a řídících jednotek, servis brousících strojů a zakázkovou výrobu rozvaděčů.

NASTŘECHY s.r.o. se zaměřuje na klempířství, opláštění budov a výrobu ocelových konstrukcí.

Prodej, velkoobchod, poradenství: - výpočetní technika (počítač, PC), včetně příslušenství - kancelářská technika - kopírka (kopírovací stroje) - telefony, faxy. Internet kavárna, PC Club. Školení.

FSG - Tech s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kovových součástek, CNC obrábění, programování a měření s důrazem na kvalitu a přesnost.

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

HWood metal s.r.o. se specializuje na prodej a servis kompresorů, pneumatických nástrojů a příslušenství a má širokou škálu produktů, včetně kvalitních filtrů s aktivním uhlím pro separátory olej-voda.

Jakub Rigó se zaměřuje na opravy motorových vozidel, traktorů a přípojných vozidel.

Kompletní návrhy a profesionální stavby krbu na klíč s certifikací a se zárukou 5 let. Nabízíme také špičkové a nejtišší klimatizace na trhu, které nejen chladí, ale i topí.

Dodávka, instalace, technický a metrologický servis: -průmyslové měřiče technologických parametrů -prodej měřících a regulačních přístrojů -kalibrace měřidel

Sterling Fluid Systems (Czech Republic) s.r.o. Olomouc Prodej a servis: - čerpadla - horizontální, vertikální, spirální, článková, napájecí, odstředivá, s bočním kanálem, čerpadla LPG, pro teplonosná média, systémy pro tekuté plyny, hasicí čerpací agregáty, požární čerpadla, vývěvy, kapalinokružné vývěvy, ...

Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Služby - měření TBD a sběr dat v geotechnice - prohlídky inspekční kamerou - velkoplošný tisk, planografie - tvorba digitálních archivů - fotodokumentace - zpracování a analýza dat

INK & MEDIA s.r.o. Frýdek-Místek. Distributor, distribuce, obchodní zastoupení: -japonské firmy HITACHI pro Českou a Slovenskou republiku. Velkoobchod, dodávka, prodej, servis, oprava: -průmyslové značení, kódování (Industrial Coding) -průmyslové tiskárny určené pro potisk, kódování a značení produkce (bezkontaktní ...

Hledáte spolehlivého partnera pro montáž a servis klimatizace, tepelného čerpadla nebo vzduchotechniky? Pak je pro vás správnou volbou firma AuMa klima s.r.o., která má více než 20 let zkušeností v oboru a nabízí kvalitní a profesionální služby. AuMa klima s.r.o. je společnost založená v roce 2020 v Praze, se sídlem na Jičínské 226/17 a ...

Prodej, servis: - zahradní technika - lesní technika - profi a hobby nářadí. Značky: - Honda, Husqvarna, Bosch, MTD, Bolens, TurfMaster, CubCadet, Yard-Man.