CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod, e-shop - kancelářská technika - kopírky - tiskárny - skenery - faxy - projektory - tonery - spotřební materiál Sklad, příjem, výdej zboží Logistic Park Tulipán, O.T.E.C. International Průmyslová 1368 253 01 Hostivice - Palouky

Prodej, servis - pokladní systémy - výpočetní technika Webdesign - www stránky Správa - počítačové sítě

Prodej: -průmyslové automatizace -kamerové systémy -laserové popisovače ad.

Výroba - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek Řemesla, zakázková výroba - truhlářské práce

Oprava, servis: - zahradní technika.

Maloobchod, prodej, e-shop, oprava, sevis: -výpočetní a kancelářská technika

Strojírenství, kovovýroba, přesné obrábění, energetika. Kompletní sortiment přívěsných vozíků. Standardní typy a individuální úpravy.

Armatury, výztuže, ohýbačky. Výroba strojů na zpracování betonářské oceli.

Školení zaměstnanců přes internet v oblasti bezpečnosti práce včetně certifikátů E-shop - pracovní oděvy a obuv - rukavice - hasící přístroje Školení zaměstnanců přes internet, odborné kurzy - řidiči - práce ve výškách, s chemikáliemi a manipulačními vozíky, ... - první pomocposkytování - školení na klíč dle ...

Činnost: - úklidové práce - správa a údržba nemovitostí - DDD, dezinfekce, dezinsekce, deratizace - prodej úklidové techniky Wap, Nilfisk, Alto, Karcher - prodej hygienický materiál, drogerie a sanitární vybavení budov

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce - školení zaměstnanců PO a BOZP

Služby: - otevírání zabouchnutých bytů a aut - otevírání zamčených bytů - montáž zámků - výroba klíčů

Dodavatel - plastové výrobky - zařízení pro plastikářský průmysl - materiál včetně strojního vybavení

Činnost: - vodoinstalatérské práce - zahradnictví Prodej: - software - hardware

Zahradnické práce: -projekty zahrad -údržba zahrad a zeleně -stromolezectví -automatické závlahy -realizace zahrad

Prodej - náhradní díly - autodoplňky - autopříslušenství Autoservis Prodej - autochemie Dodávka - oleje - maziva

Pila. Dřevovýroba. Sušení dřeva. Výroba: - jednorázové dřevěné palety.

Práce: -svářečské. -zámečnické. -montáže investičních celků. Stavební práce: -zednické práce. -rekonstrukce bytových jader. -zateplování fasád.

Stavební zámečnictví. Výstavba: - konstrukce výtahových šachet a konstrukcí půdních vestaveb - mříže, vrata, brány - konstrukce schodiště - výztuže do betonu, překlady, ploty - ostatní ocelové konstrukce, potrubářské práce Svářečské práce montáže. Zednictví. Výstavba: - nízkoenergetické rodinné domy - hrubé stavby. Zakládání ...

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -tepelná čerpadla -solární teplovodní kolektory

Autoservis, autoopravna, pneuservis: -osobní vozidla (auta) i zahraniční -výměna olejů -pneuservis -odtahová služba Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pohonné hmoty -ropné produkty -paliva, maziva.

Výroba: -nízkonapěťové rozvaděče -rozvaděčové skříně -zpracování plechů na CNC strojích -děrování a ohýbání plechů -práškové nanášení plastů.

Prodej a servis všech typů stříkacích zařízení, pistolí a kompresorů používaných pro povrchové úpravy ve stavebnictví, kovoprůmyslu, dřevovýrobě a dopravním značení. Nabídka membránových čerpadel, vzduchových kompresorů, vzduchových i stříkacích vysokotlakých zařízení.

Pobočka. Dodávka, servis, oprava: - dopravní pásy - pryžotextilní, ocelokordové, speciální - příslušenství - stěrače, válečky, zakrytování, dopadová lože - průmyslová síta - harfová, strunová, gumová.

Služby: -vypracování výrobní dokumentace ocelových konstrukcí.