CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, servis, e-shop - kancelářská technika - výpočetní technika - počítače, notebooky, tablety Správa sítí ANATECHNIC s.r.o. Otvovice 33 273 27 Otvovice

Pivní Maják Velkoobchod, maloobchod, e-shop - pivo - alkoholické nápoje, destiláty - nealkoholické nápoje - lahůdky, sýry, brambůrky - výčepní zařízení Půjčovna výčepní techniky a zahradních grilů

Prodej, oprava, servis: - výčepní zařízení - chlazení na pivo - pípy - pulty - narážeče Výroba: - výčepní stojany

Výroba, oprava: -chladiče automobilů. -vzduchotechnické výměníky.

Speciální zámečnická služba a pohotovost zaměřená na bezpečnostní dveře, klíče, zámky, kování, samozamykací zámky, dveřní zavírače a jiné dveřní příslušenství. Nouzové otevírání zámků, bytů, otvírání aut, trezorů a dalších mechanických zámkových systémů. Specializovaný prodej a montáž bezpečnostních protipožárních dveří.

Velkoobchod: -chemické suroviny. -pojiva. -pigmentové saze. -hliníkové prášky. -fungicidy. -optické zjasňovače. -anorganické pigmenty. -skleněné obaly. -plechové obaly. -polyethylénové obaly, kanystry. -ocelové sudy.

Práce: -vstřikování plastů. -broušení, obrábění kovů. -elektrojiskrové obrábění. -výroba přípravků.

Výroba a montáž: - vjezdové brány nesené, posuvné, křídlové - automatické pohony - automatické závory - garážová vrata rolovací, vyklápěcí a sekční. Výroba: - ocelové konstrukce. Zámečnické práce na zakázku.

Prodej, servis, e-shop - bezdrátové telefony, stolní telefony - telekomunikační technika - telefonní ústředny - faxy, tonery, cartridge

Chemická laboratoř: -analýzy a rozbory vody (pitné, povrchové, z bazénu, koupališť apod.) -monitoring odpadních vod -sledování bazénů a koupališť.

Prodej: - zahradnické potřeby.

Naše služby: - dodávky průmyslových technologií - vstřikování plastů - zařízení pro packaging, polygrafii, textilní a papírenský průmysl.

Výroba - posuvné i klasické brány - ploty - zábradlí Kovovýroba

Obrábění kovů soustružením, frézováním a vrtáním. Zámečnické práce.

Práce: -zámečnictví Zakázková výroba: -mříže -vrata -pergoly -vitríny -atypické konstrukce -ploty

Kovovýroba Provádíme zámečnické práce včetně povrchové úpravy kovů a konstrukci i sestavy výrobních linek. Nabízíme obrábění.

Výroba, zámečnická výroba, oprava, servis, pronájem, prodej: -kovové konstrukce a jejich díly -strojírenská výroba. -středisko strojní výroby vlastní certifikát jakosti ISO 9001:20001. Zakázková a malosériová výroba: -hydraulické hadice. Výroba, pekárna: -pečivo -široký sortiment 57 druhů pečiva pro obchodní síť více jak 100 ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -chladírenská a klimatizační technika -gastronomická zařízení -tepelná čerpadla

Autojeřábnické práce. Pronájem, půjčovna: -autojeřáby -zdvihací technika

Služby: -telekomunikační -připojení k internetu Oprava, servis: -hardware -software Správa PC sítí.

Kominictví - komíny - třísložkové komínové systémy, jejich dodávky - vložkování - frézování - kontrola a revize.

Provádíme návrhy, realizace a údržby zahrad včetně jezírek a automatických závlah. Dále prodáváme zahradní techniku, nářadí, čerpadla, jezírkové a závlahové komponenty, zahradní nábytek, hnojiva, travní směsi a další výrobky pro dům a zahradu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -kotevní prvky -tesařské prvky -klempířské výrobky -kartušová stavební chemie Den Braven -vodo-instalační materiál -elektro-instalační materiál -ruční nářadí - TONA, Zbirovia, EXTOL, NAREX -elektrické nářadí - NAREX, EXTOL -řezací, brousící a vrtací technika DIAGER a TIROLIT ...

Strojírenská výroba: -vytlačovací šneky, vytlačovací válce do vytlačovacích strojů, válce pro kalandry, vodící válečky, náhradní díly k vytlačovacím strojům a vstřikovacím lisům - včetně jejich repasí. Konstrukční kancelář. Projektování jednoduchých jednoúčelových strojů: -navíječky, kompenzátory, sekačky, granulovací stroje, razící ...

Prodej, servis: -stomatologická technika. -vybavení zubních ordinací.