CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: -ekologická likvidace autovraků. -autovrakoviště.

Výroba: -strojní zařízení pro potravinářský průmysl: -pálenice -dopravníky -etiketovačky -nerez nádrže, zásobníky -kovovýroba -náhradní díly pro stroje: -potravinářské -lahvárenské -kontezvárenské.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, prodej: - kmenové pásové pily - briketovací lisy

Svařování Červený Kostelec Provádíme: - svařování různých konstrukcí jejich dílů a celků - dělění materiálu na pásových pilách - v kooperaci si zajišťujeme pro svoji výrobu přípravu materiálů (laser, plasma, ohýbání atd.) - používáme moderní svářecí agregáty využívající technologie MIG, MAG, TIG - svařujeme výrobky jak z běžných ...

Servis požární techniky. Revize, opravy, prodej: -prostředky požární ochrany -protipožární nátěry -požární bezpečnost staveb -tlakové lahve -požární vodovody -bezpečnostní tabulky -hasící přístroje -oxid uhličitý pro potravinářství a sváření -sorbenty, havarijní prostředky. Služby: -škola sportovního potápění

Školení obsluhy motorových vozíků, jeřábníků, vazačů, zemních strojů a školením BOZP. Revize a revizní zkoušky zvedacích zařízení a jeřábů.

Dodávka, montáž: -měření a regulace. -elektronická zabezpečovací signalizace. -vytápění. -vzduchotechnika. -solární systémy.

Prodej, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla

Projekce, dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika. -klimatizace. -tepelné výměníky. -tepelná čerpadla. Dodávky odvlhčovačů, vysoušení objektů.

E-shop: -zahradní technika. -zahrádkářské potřeby. -chovatelské potřeby. -elektrokola. -nářadí. -hračky. -nábytek. -sedací soupravy. -elektronika.

Výstavba, rekonstrukce -veřejné osvětlení a místního rozhlasu Provoz, údržba: -veřejné osvětlení a rozhlasu - nízkotlaké kotelny Vyhledávání: -kabelové poruchy Pronájem: -montážní plošina

Práce: - svářečské - zámečnické - výroba, montáž ploty, brány

Služby: -montáže a demontáže zařízení ve výškách -tmelení mezipanelových spár -nátěry střech a klempířských prvků -nátěry fasádní barvou fasád budov -montáže antén sítí GSM -montáže hromosvodů -montáže zábran proti ptactvu -mytí oken -rizikové kácení stromů -zateplování panelových i zděných domů -sádrokartonářské práce ...

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Vývoj, výroba elektronických zařízení - bezkontaktní identifikační zařízení - přístupové, docházkové systémy - bezpečnostní systémy - šifrovací programy - hardwarové klíče Tvorba programového vybavení

Montáž a servis - zabezpečovací zařízení - elektronické zabezpečovací systémy - alarmy, pohybová čidla - požární signalizace - kamerové systémy Bezpečnostní agentura - ostraha objektů

Prodej, maloobchod, bazar: -zemědělská technika

Služby: -outsourcing IT. -školení IT personálu. -poradenství v oblasti výpočetní techniky. E-shop: -výpočetní technika. -počítače.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -počítače -elektronika Služby: -DTP práce -webdesign -programování -připojení k internetu