CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Sběrna Hajnice kontaktní adresa: Hajnice směr Jaroměř a Hořičky 54466 Výkup a prodej: - druhotné suroviny - počítačové desky - katalyzátory - skartace dokumentů - kovový šrot - kabely - počítačové desky - igelity - barevné kovy - elektromotory a startéry - papír Skartace dokumentů. Lisování. Pronájem kontejnerů na ...

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Světelná reklama. Velkoplošný digitální tisk.

Společnost HAMÁK vzducho-klima s.r.o. působí na Českém trhu od roku 2004.

Výroba, dodávka, servis: - měřicí a regulační technika. - přístroje pro měření a regulaci: - tlaku, teploty, průtoku, tepla, hladiny, vodivosti - investiční dodávky a projekty v energetice.

Návrh, montáž, servis: -závlahové systémy.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění - svářečské práce

Výroba, prodej, oprava, servis: - stroje pro zimní údržbu: - sypače vozovek - radlice segmentové, pevné - sněhové frézy - stroje pro jarní a letní údržbu: - zametače mechanické - zametače vysavače 3 m3-6 m3 - přídavná zařízení a nástroje - myčky svodidel a sloupků - seřezávače krajnic - vysprávková souprava nátěrová, na ...

Kovovýroba. Výroba: -zámky, kování.

Zámečnictví. Výroba: -vrata, brány. -plotové dílce. -schodiště, zábradlí. -svářečské práce.

Prodej, e-shop: - tonery, inkousty - fotopapír - náhradní díly do tiskáren - spotřební materiál do tiskáren - příslušenství k počítačům Výkup prázdných tonerových kazet. Příjem spotřebního materiálu do komise. Servis a likvidace tiskáren a kancelářské techniky, pronájem kopírovacích strojů.

Servis - GPS navigace - výpočetní technika

Nabízím soustružnické práce Cena dle dohody

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení

Prodej, montáž: - ploty (drátěné, dřevěné) - brány - garážová vrata - závory Prodej, pokládka: - zámková dlažba

Tesařské práce Truhlářské práce Výroba - nábytek (skříně, stoly, postele, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody

Výroba, prodej, výkup, oprava: - palety, palet - použité palety Prodej palivového dřeva.

Hlavní činností je prodej přístrojové techniky a diagnostických kitů s veškerým příslušenstvím.

Vývoj, výroba - elektronická zařízení na zakázku - zabezpečovací systémy Prodej, montáž - kamerové systémy

Firma POLYPLAST, s.r.o.je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009 Výroba a montáž stavebních výplní, výplně, zakázková výroba plastových profilů, REHAU-dle přání zákazníka 5-6ti komorový, 2-3 křídlé, kování-ROTO celoobvodové NT: -plastová okna -vchodové a balkonové dveře -dělící stěny, stěna -výkladce, rolety, roletový nadokenní prvek, ...

Zhotovení: - kompletní projektová dokumentace stavby. Instalace, rekonstrukce a montáž: - domovní, průmyslové plynovody a vodovodní sítě - plynoinstalace, plynofikace - vodoinstalace - vzduchotechnické zařízení - vzduchotechnika - solární systémy.

Servis, opravy dmychadel - jednorázové kontroly - plánované servisní prohlídky - prodej náhradních dílů - poradenství

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.