CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: - opravy stavebních strojů a vozidel do 7, 5 tun - zemní a výkopové práce - odtahová služba - dodávková autodoprava

Zateplení polyuretanovými panely. Kovovýroba. Dodávání: - ocelové konstrukce - světlíky - okna - dveře - točitá schodiště - skládací vrata - brány Klempířské doplňky. Provádění staveb - stavby - rekonstrukce

Zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické.

Projekt, výroba, montáž: -ocelové konstrukce všech druhů -komplexní dodávky investičních celků na klíč -dílčí dodávky ocelových prvků -drobné zámečnické práce -zpracování technické dokumentace.

Vývoj a výroba -robotické systémy -roboti -speciální technická zařízení

Zámečnictví. Výroba -branky -ploty -schodiště -zábradlí -mříže

Služby: -bezpečnost práce a ochrana ZDRAVÍ při práci -poradenství v oblasti požární ochrany

Dodavatel do všech segmentů průmyslu -elektromotory -ložiska -hřídele -řemenice -převodovky

Výroba nábytku. Truhlářství, podlahářství.

Výroba, dodávka: -čerpadla, čerpací stanice, komponenty: -samonasávací kalová čerpadla S - vhodná pro všeobecné použití -samonasávací zubová čerpadla R - s vnitřním ozubením pro čerpání vysoce viskózních kapalin -samonasávací membránová čerpadla LB -velká vodárenská čerpadla-vertikální i horizontální pro mořskou vodu -ponorná ...

Distribuce, servis, montáž čerpací a závlahové techniky: - čerpadla SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Opravy, servis - elektromotory do 90 kW - opravy elektrospotřebičů, pračky, myčky,

Velkoobchod: -řemeny. -ložiska. -gufera.

Prodej a internetový obchod - čárové lasery na pily, katry a nůžky - laserová ukazovátka - bodové a křížové lasery - ukazovátka - laserové moduly.

Nabídka služeb v oblasti systémů kontroly a řízení, elektro, průmyslových informačních systémů a navrhovaných inženýrských řešení.

Maloobchod, prodej: -železářským zbožím.

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Internetový obchod, e-shop: - audiovizuální technika - domácí elektrospotřebiče - fotopřístroje - domácí elektrospotřebiče - audiovizuální technika - zahradní technika - fotopřístroje - zahradní techhnika.

Autorizovaný prodejní a servisní centrum DEVELOP pro Českou republiku. Tiskárny, barevný tisk, vysokorychlostní tisk, černobílý tisk. E-shop.

Mobilní a stacionární zařízení na drcení a třídění dřeva, pařezů, kompostu, komunálních a prúmyslovych odpadů, sutí vč. zeminy, pražců, karoserií.

Výroba a montáž - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně - kancelářský, dětský a obývací nábytek