CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Kovářství, výroba: - svícny - stoly, postele - židle - mříže, zábradlí

Zámečnické a strojní práce. Revize zdvihacích zařízení. Opravy obráběcích strojů. Revize požárních hydrantů.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice, postele - bytový nábytek - kanceláře - dveře

Svařování oceli, ohýbání a vrtání plechů.

Zakázková kovovýroba, zámečnictví: -brány -přepravní palety -boxy -zábradlí -přepravních palety -boxy -regály -zábradlí -brány

Výroba, prodej, servis, oprava: -temperovaná skříňka TS3 samostatně uzamykatelná dokonale vysouší pracovní oděv. Omezovač náběhového proudu při výpadku elektrické energie.

Leblová M & Z Prodej, maloobchod, zakázková výroba, montáž -nábytek -kuchyně na míru -obývací stěny sektorové -sedací soupravy -sedací nábytek -ložnice -kuchyně sektorové -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -válendy -postele, letiště -stoly -židle kancelářské, bytové -bytové doplňky -školní nábytek lavice, ...

Výroba, montáž: - dializační soupravy - oftalmologické vyšetřovací přístroje.

Práce, řemesla: -izolace plochých střech -izolace základů staveb -rekonstrukce světlíků -rekonstrukce střech -vzduchotechnika -klempířství

Velkoobchod: - s farmaceutickými výrobky vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

CS Comp Prodej, instalace SW: - antivirový ESET NOD32 - antivirový AVG - zálohování Acronic Prodej, renovace: - inkousty a tonery pro tiskárny Prodej, instalace, oprava, servis, správa: - počítače, PC Acer, Hewlett Packard - repasace a přestavby PC - notebooky - počítačové sítě - instalace, servis a oprava MS Windows 2000, ...

Zámečnické práce: -schody -mříže -balkony -grily -pojezdové brány Montáž, demontáž: -ocelové konstrukce. Výroba, oprava, servis, montáž: -ploty

Půjčovna, pronájem: - stroje na čištění koberců a čalouněného nábytku

Revize, servis: -zdvihadla a pojízdná zdvihadla o nosnosti nad 5000 kg (kladkostroje, kočky apod.) -jeřáby o nosnosti nad 5000 kg -pohyblivé pracovní plošiny s výškou zdvihu nad 3 m -zdvihadla a pojízdná zdvihadla, včetně nosných konstrukcí -jeřáby, včetně nosných konstrukcí -prostředky pro vázání či manipulaci s břemeny, používané u ...

Truhlářství, truhlářské práce: -výroba nábytek, nábytku na zakázku -nábytek na míru, kuchyně, kuchyň, kuchyní -obývací stěny, stěna, -kancelář, dveře, dveří, schody, schodiště.

Nabídka pohonných hmot, olejů a maziv pro osobní i nákladní automobily. Prodej průmyslových a leteckých paliv a maziv.

Čerpací stanice Shell. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - oleje a maziva. Sídlo společnosti: - Praha 4 - Krč, Antala Staška 2027/79.

Nabízíme: -pohonné hmoty -oleje -maziva pro osobní i nákladní automobily. Prodej: -průmyslová a letecká paliva, maziva.

Internetový obchod v oblasti vodo-topo-plyn-sanita: -čerpací technika -instalační rozvody -kotle, kotel, ohřívače -otopná tělesa -podlahové topení -regulace pro otopné soustavy -topidla, topidlo, vodovodní baterie ajiné. E-shop, internetový obchod.

Prodej, maloobchod, e-shop: -autodíly -oleje -střešní nosiče -autopotahy

Pobočka. Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.

Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.