CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kovovýroba, prodej: - řeznické potřeby (háčky na maso, cenovky, vozíky na přepravu, háky s kladkou) - potřeby na zabíjačku - grilovací potřeby - pojistky hasicích přístrojů

Zahraničně obchodní zastoupení firem pro Českou a Slovenskou republiku. EBNER Industrieofenbau GmbH - Rakousko: -průmyslové pece pro žíhání oceli a barevných kovů, včetně homogenizačních a kalících linek pro zpracování.

Distribuce plastových výrobků: - plastové potrubní systémy: - PVC pro venkovní kanalizaci - PVC tlakové pro rozvod vody - PVC, PP odpadové pro vnitřní kanalizaci - PE, PP pro tlakové rozvody vody - trubky pro rozvod topných plynů - drenážní trubky a příslušenství - kabelové chráničky z PE, PVC - střešní žlaby s příslušenstvím - ...

Kovoobráběcí práce - soustružnické práce

Nábytkové studio. Zakázková výroba nábytku z lamina. Nábytek na míru: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - vybavení obchodů. Zaměření a návrhy zdarma.

Bezpečnostní poradce ADR Požární ochrana.

Nabízíme děrování, laserové řezání, ohýbání, sváření, zámečnické práce, práškové lakování, montážní práce a podlahové konvektory vlastní výroby

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

RC modely a modelářské potřeby Prodej brusných nástrojů

Autorizovaný prodejce počítačů BRAVE nabízí: -počítačové sestavy na zakázku, tiskárny, multifunkční zařízení -informační kiosky INFORBOX -pozáruční servis veškeré výpočetní techniky -kvalitní a osvědčené komponenty výpočetní techniky -multimediální doplňky pro profesionály, kanceláře, domácnosti -spotřební materiál ...

Prodej: Elektronika Výpočetní technika, IT Domácí spotřebiče Velké domácí spotřebiče Kuchyňské spotřebiče Osobní péče Elektroinstalace a kabeláž Hobby, dům a zahrada Drogerie

Komplexní dodávky závlahových systémů a vodohospodářských staveb. Profesionální závlahy.

Elektromontáže. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

-Výroba maškarních masek -Výuka v oblasti umění a společenského tance

Servis, opravna: -tiskárny, tiskáren k počítačům -multifunkčních strojů -kopírky, kopírek -plottery, ploterů -scannery, scannerů -osobní počítače -servery -monitory, monitorů -záložní zdroje -výpočetní technika.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Kancelářská technika. -repasované psací stroje

Dodávky zařízení a strojů pro úkosy do zahraničí.

Maloobchod, prodej: -elektronické registrační pokladny -pokladní systémy, pokladny -elektronické váhy, skenery, bankovní tiskárny, pokladní zásuvky, etiketovací kleště ... -spotřební materiál: -kotouče, etikety ... Záruční a pozáruční servis.

Hasicí přístroje - rozdělení podle typů Halotronové hasicí přístroje Vodní hasicí přístroje Práškové hasicí přístroje Pěnové hasicí přístroje Sněhové hasicí přístroje

otevřeli jste nabídku firmy, která se zabývá výrobky z ocelových profilů, plechů, kulatin a jiných kovových materiálů. Dále provádíme výměnu zámků, opravu dveří, bran, branek, přístřešků, plotů, schodiště, zábradlí jednoduchého nebo s výplní polykarbonátu a jiných, mříží a spousta jiných výrobků.