CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnictví. Prodej, montáž, servis: -vrata -schody -mříže -ploty.

Dovoz a prodej použitých karavanů z Holandska a Velké Británie. Výkup obytných aut a karavanů.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod. Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika.

E-shop kompletních elektropohonů, elektromotorů.

Kancelářský nábytek. Firma SCANDIUM byla založena v roce 2002 Jaroslavem Čechem a Pavlem Roubalem - dvěma společníky, kteří se již řadu let předtím pohybovali v oblasti kancelářských a veřejných interiérů. Hlavními náplněmi jsou činnosti: - architektonická - konzultační - poradenská - realizační.

Výroba: - svařované řetězy zkoušené a nezkoušené o průměru 2 mm - 60 mm - vysokopevnostní závěsné řetězy o průměru 5 mm - 36 mm, jakosti 4-10 - vázací řetězy a příslušenství (háky, oka, zkracovače závěsné hlavy, přechodné články) k nim v jakosti 2-10 - sněhové řetězy na osobní, dodávkové, nákladní auta, off roady, ...

Oprava a servis: -kancelářská technika, -výpočetní technika, -recyklace tonerových kazet.

Letecká škola OKAir provozuje vyhlídkové lety, kurzy pilotem na zkoušku, pronájem letadel a výcvik pilotů PPL, CPL a FI.

Výroba, prodej, dodávka a montáž - dětské dřevěné chatky Truhlářské práce Výroba, prodej, dodávka a montáž - kuchyně Prodej, dodávka a montáž - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba - nábytek pro vybavení kanceláří Výroba, prodej, dodávka a montáž - nábytek do školek a škol Prodej, dodávka a montáž ...

Firma Morávek CFT, společnost s ručením omezeným má na trhu s technologickými zařízeními pro výrobu nápojů dvacetiletou tradici. Nabízí jak jednotlivá zařízení, tak kompletní procesní technologie přípravy nápojů, a to od výkonů řádu stovek litrů za hodinu až po výkon 50 000 litrů za hodinu. Dodávky jednotlivých strojů, částí stavebnicového ...

Prodej a servis Husqvarna: -pila -nářadí -nástroje -motorové a elektrické pily -křovinořezy -sekačky a traktory.

Prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -ložisko -příslušenství.

Elektromotory. Dodávky elektromotorů, frekvenčních měničů a převodovek, poskytujeme našim zákazníkům plný a komfortní servis.

Prodej náhradních dílů na výtahy Transporta.

Výroba elektrických strojů a přístrojů: - relé, spínací prvky - hasící a chladící zařízení - povrchová úprava kovů, kov, kovy: - galvanické mědění (galvanizace), niklování, zinkování, eloxování hliníku (Al), černění (brinýrování, alkalické černění) oceli. Certifikace ISO. Povrchové úpravy na nové lince.

Nabízíme tepelná čerpadla a klimatizace Toshiba. Prodej, montáž a servis tepelných čerpadel a klimatizací.

Výroba - vrata Výroba - schody - ploty Stříhání a ohýbání plechů Zámečnické práce - kovovýroby - zakázková výroba ze železa

Havarijní servis plynových kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechniky, montáž měření a regulace, revize spotřebičů a ručního nářadí, výměny a opravy čerpadel Wilo, Grundfos, Sigma.

Výroba - kovový nábytek Správa nemovitostí

Autorizovaný a certifikovaný dealer řídícího systému Crestron. Návrh, projekce, instalace a integrace řídících a inteligentních systémů pro domy, byty a komerční prostory. Audiovizuální technika, zabezpečovací technika, kamerové systémy, rozvody TV/SAT a IPTV, počítačové sítě, multiroom. - Audio Video technika - Prezentační technika - ...

Revize vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství

Výroba, montáž, servis: -pohyblivé chodníky -jezdící schody -eskalátory, escalátory.

Vývoj, výroba, servis: - eletrotechnických a radiových zařízení - vanových systémů.