CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Klempířské a pokrývačské práce: - oprava plochých a šikmých střech - výměna žlabů, okapů - oplechování komínů - zabudování střešních oken. Drobné zámečnické práce.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Zabýváme se: Vývojem účetního software včetně aplikací na zakázku Prodejem a servisem výpočetní techniky Prodejem příslušenství a spotřebního materiálu k výpočetní technice Prodejem kancelářských potřeb a širokého papírnického sortimentu

Prodej - digitální videokamery - DVD přehrávače a rekordéry - televizory - BLU - RAI - přehrávače - multimediální přehrávače Internetový obchod - digitální videokamery - DVD přehrávače a rekordéry - televizory - PC sestavy vhodné ke zpracování natočeného videa - ...

Soudní znalec Projektování a posuzování průmyslové vzduchotechniky, kompresoroven, kotelen a strojírenských technologií. Vypracovávání odborných posudků a rozptylových studii pro ochranu ovzduší. Vypracovávání hlukových studii a autorizované měřeni hluku.

E-shop zaměřený na vybavení pro řemeslníky a průmysl. Ochranné pracovní pomůcky, nářadí, regály. Profesionální poradenství a přístup.

Výroba: -zakázková výroba nábytku na míru -kuchyňské linky -kancelářské sestavy -plovoucí podlahy - pokládka a prodej -zahradní pergoly.

Velkoobchod zdravotnickým materiálem a technikou: - digitální a rtuťové tlakoměry - teploměry - chirurgické nástroje - manikúrní nástroje - nerez misky - kazety - fonendoskopy - gázy a kompresy.

Stolařství. Zakázková výroba: - prodejní stánky - kancelářský nábytek - recepce.

Výroba: - pracovní plošiny - nosiče kontejnerů - hydraulické nákladní jeřáby - hydraulické ruky.

Kartonové a papírové obaly Dodávka - kartonové a lepenkové obaly s flexografickým a hlubotiskovým potiskem.

Prodáváme a pronajímáme nové i použité stavební a silniční stroje značky Volvo, záruční a pozáruční servis po celé ČR. Hlavním sortimentem jsou nakladače, rýpadla (bagry), rýpadlo-nakladače (traktorbagry), dempry, grejdry, válce, finišery a frézy.

Prodej a revize - hasící přístroje - hydranty

Půjčovna - přívěsné vozíky - autopříslušenství Pneuservis Půjčovna - stavební technika Půjčovna - zahradní technika

Prodej vagónů, lokomotiv a materiálu potřebného k údržbě železnice. Výroba a dodávky strojů a zařízení.

Zámečnictví. Kovoobrábění: -lisování -frézování -vrtání -soustružení.

Výroba vysoce výkonných kapalinových filtrů

Monitory Konektory Joysticky Řídící jednotky Laserové dálkoměry Tablet PC a notebooky Meteostanice

Elektro - prodej: - sporáky, trouby - chladničky, mrazničky - pračky - myčky - odsavače -mikrovlnné trouby - bojlery - mixéry - vysavače - kávovary - žehličky - televizory, videorekordéry, videokamery - hi-fi věže, autorádia, radiomagnetofony, DVD rekordéry, DVD přehrávače, digitální fotoaparáty, MP3 přehrávače. AEG, ...

Elektroinstalace Slaboproudé rozvody Měřící a regulační technika Výroba rozvaděčů Poradenství

Výroba hrnčířských kruhů. Zámečnické práce.

Realitní a komerčně-právní kancelář. Velkoobchod kartáčnické zboží: - štětce - lakýrnické, školní, kosmetické - kartáče - drátěné, kovové - kartáčky - zubní, fenovací, ruční - vlasové mycí houby, smetáky, hole, násady. Reality Kurzy Projekty EU Velkoobchod