CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika - kopírovací stroje - kancelářská technika - projekční technika

Kancelářské systémy: - kancelářský nábytek - kancelářská a telekomunikační technika - kancelářské doplňky a papírenské zboží - mobilní telefony - zebezpečení proti vloupání - servis na kancelářskou techniku různých značek - kopírování - potisk keramiky, porcelánu, textilu - školicí a prezentační technika.

Hydraulická měření. Výpočty hydraulického rázu a návrhy protirázových ochran Odborné posudky.

Zakázková výroba: -oplocení - umělecké oplocení pro rodinné domy -schodiště - schody venkovní i vnitřní -brány - kvalitní a bezpečné branky včetně montáže a dopravy zdarma -zábradlí.

Práce: - zámečnické. Servis: - nářadí NAREX.

Konstrukce, výroba: - střižné nástroje - nářadí a přípravky, součástky z plechu a pružin - pružiny - ozubená kola a pastorky - lisování menších výlisků z plechu - formy, vstřikovací formy. CNC frézování a soustružení. Svařování, svařování hliníku. Řezání drátem. Elektrojiskrové hloubení. Sídlo firmy: - Jablůnka 580.

Výroba, zpracování, distribuce: - kruhových lineárních hřídelí - lineárních modulů. Úpravy, zpracování, distribuce: - profilových lineárních vedení - kuličkových šroubů. Výroba, montáž, distribuce: - stroje a zařízení pro průmysl - program hliníkových profilů.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce a haly -opláštění stěn -střešní pláště -zateplení -výroba a kompletace zámečnických výrobků -práce na ohraňovacím lisu 125 t v délce 3 m. Autojeřábnické práce AD** 20 T.

Měření a regulace, automatizace, SEUROP klasifikace. Výroba a vývoj: - měříčí a regulační technika. Vodoinstalace. Montáže, opravy a rekonstrukce : - chladící zařízení.

Prodej : - odmašťovače - maziva

Průmyslové technologie pro automobilový a elektronický průmysl.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011, enviromentálního managementu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizace novostaveb na klíč, výstavba průmyslová, bytová a občanská. Rekonstrukce staveb a objektů. Dodávka a montáž: -developerské projekty -ocelových konstrukcí (OK) -střešních a obvodových pláštů i ...

Výroba, dodávka, prodej: Slévárenské modely pro ruční výrobu - modely pro kusovou a malosériovou výrobu Slévárenské modely pro strojní výrobu - modely vyrobíme dle požadavků zákazníka z tvrdého dřeva, umělého dřeva, licích pryskyřic nebo kovové Odlitky - dodáváme odlitky ze slitin hliníku, odlitky z šedé i tvárné litiny, ocelové ...

Maloobchod, prodej: - vše pro truhláře a kutily - nábytkové kování, dveřní kování - úchytky, hmoždinky - lepidla, laky - brusné prostředky - panty, zámkové systémy MELPA - tmely, narážecí a nažehlovací hrany - potřeby pro truhláře i kutily - kování Výroba kuchyní Výroba skříní

Čištění komunikací a zimní údržba Péče o zeleň Pohřební služby a krematorium Veřejné osvětlení Opravy komunikací Dopravní značení Odpady Reklama

Opravy dentální techniky, výroba -Zprostředkování obchodu a služeb

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -rozvaděče, spínací, jistící a automatizační technika -svítidla, světelné zdroje -zařízení na vytápění, chlazení a ohřev vody -zabezpečovací a komunikační technika -ruční nářadí.

Maloobchod, prodej: -koberce, koberců -bytové -šířky 3m;3, 66m;4m;5m -tuzemské, zahraniční -zátěžové (vhodné do kanceláří, bank a veřejných prostor) -šířky 50cm;60cm;70cm;až 150cm -kusové -čtvercové, obdélníkové, kulaté, oválné různých velikostí -bytové doplňky, bytových doplňků -garnýže, kolejnice, ...

Prodej, servis: - svařovací zdroje SELCO - lehké montážní zdroje GENESIS - dílenské zdroje - plazmové řezací zdroje - náhradní díly a příslušenství. Poradenství a konzultace. Prodej svařovací techniky.

Prodej, pronájem a servis stavebních strojů a náhradních dílů.

Prodej, výroba, montáž, distribuce: -sedací soupravy -kancelářský nábytek -dveře zasouvací -kancelářské židle -vestavěné skříně.

Zprostředkování, výroba: - komponenty, díly pro stroje.

Činnost, služby: -zahraniční obchod: -zprostředkování dodávek strojirenských výrobků -ocelové konstukce -přesné nástrojářské výrobky -frézované a soutružené díly -polstrování. -vypracování projektů na čerpání, dotací z fondu EU -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výroba, kompletace, projekt, kompletace, dodávka, montáž: ...

Vývoj elektroniky a elektronických systémů Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojů Vývoj firmwaru a IP funkcí pro FPGA a DSP Zpracování obrazu z kamerových systémů.