CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Kovovýroba, obrábění, CNC frézování a CNC soustružení.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložiska - řemeny - řetězy - nářadí Dewalt, Stanley, Black&Decker. Půjčovna elektrického nářadí.

Kovovýroba, výroba: -sériová kovovýroba: -reklamní stojany -stavební zámečnictví: -schodiště, schody -zastřešení kovovou konstrukcí -ocelové konstrukce a haly: -kompletní dodávka ocelových hal včetně opláštění a základů -zámečnické výrobky, zámečnictví, zámečník. Prášková lakovna: -povrchové úpravy kovů, ...

Zabýváme se technologií vstřikování plastů, poradenskou a školící činností.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Výroba strojů a zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu

Prodej: -obkladové palubky -podlahové palubky -lišty -garnyže -podkladní latě -střešní latě -hoblované desky a latě -laminátové desky -OSB desky -zábradlí, plotovky a obklady -řezivo -plastové palubky -stavební hmoty -různé.

ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Výroba, montáž, rekonstrukce: -balkonové konstrukce -hliníkové opláštění -prosklené balkony, lodžie.

Prodej: - elektrocentrály - zahradní technika - sněhové frézy - motorové čerpadla

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Chráněná pracovní dílna: -třídění a čištění plastů. Výroba: -sáčky, pytle a návleky z bublinkové fólie -přířezy z LD PE fólie. Prodej: -paropropustné a parotěsné střešní fólie. Odebráním našich služeb, zboží a výrobků si můžete splnit náhradní plnění.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Výroba a zpracování: - plastických hmot a obalových materiálů včetně jejich zpětné recyklace na plastové drtě.

Dodávka a montáž jídelních výtahů a malých nákladních výtahů - servis a modernizace těchto zařízení. Zajištění výměny starých instalací za nové a dodávky náhradních dílů.

Prodej: -chladničky, mrazničky, chladící distribuční zařízení -klimatizace -plynové i elektrické sporáky Servis: -chladničky, mrazničky, distribuční zařízení -klimatizace.

Výroba, exportní balení: -speciální dřevěné obaly - bedny -technické obaly, palety -přepravní podlahy. Prodej: -deskové materiály - překližky, OSB desky, dřevotřísky, laťovky, stavební řezivo, lepené hranoly...

Dodávky: -vzduchotechnika a klimatizace. Zajištění realizace kompletního technického zařízení budov ve všech typech staveb, tj. v budovách občanské vybavenosti, obchodních komplexech, administrativních centrech, skladových halách, ale i v průmyslových objektech.

Dodávka - gastronomická zařízení CELME, ARISTARCO, MAIOLATESI pro restaurace, školní zařízení, jídelny, bary, velkokuchyně

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení.

Maloobchod, prodej: -ergonomický sedací nábytek -antistatický pracovní nábytek (stoly, židle) -kancelářský nábytek -ESD* pomůcky.

Montáže, instalace: - průmyslové kamery, kamerové systémy - systémy satelitního příjmu

Návrh technologií, zakázkových výrobách zařízení, realizaci specifických projektů. Prodej, dovoz, import, servis: -laboratorní autoklávy-vyvíječe páry FEDEGARI, CERTOCLAV -laminární boxy NUAIRE -inkubátory, klimatické boxy RUMED, SELUTEC -lyofilizátory, FTS KINETICS -kahany WLD -TEC -zdravotnická sterilizace partner pro ...

Činnosti: - zakládání a údržba sadových úprav - terénní úpravy a rekultivace - technické služby - řez a ošetření dřevin - instalace závlahových systémů - květinová dekorace interiérů a exteriérů - prodej různých druhů zemin a mulčovacího materiálu - dodávka prvků drobné architektury - dodávka palivového dřeva - zahradní cesty a ...

Náš eshop www.filimoda.cz nabízí levné dámské oblečení. Naše levná dámská móda je ideální pro všechny, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu.

Maloobchod, prodej: -laboratorní, lékařské potřeby -imunodiagnostické soupravy ELISA a RIA a imunodiagnostické přístroje.