CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zahraniční zastoupení firmy GORE: -zdravotnický materiál -endoprotézy -cévní protézy -implantáty pro cévní chirurgii, kardiochirurgii, všeobecnou, neuro, plastickou chirurgii -sičí materiál -intervenční technologie.

Revize tlakových nádob a parních a horkovodních kotlů.

Lakýrnictví a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Strojírenská výroba: -pneumatických tkalcovských stavů na technické tkaniny -strojů a zařízení včetně montáže na zakázku -díly z oceli, litiny, nerezu a AL dle přání zákazníka na CNC - stroje na servis lyží a snowboardů - cnc obrábění

Výroba: -kuchyňské linky - klasické, moderní -vestavěné skříně -šatny -ložnice -sklopné postele -obývací pokoje -dětské pokoje -předsíně -kanceláře, pracovny -prodejny -koupelny -stoly, jídelny a bytové doplňky -ostatní truhlářské výrobky. Provádíme: -montáže.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Firma FEREST s.r.o. vznikla jako samostatný subjekt čerpající ze zkušeností 20-ti leté praxe z mnoha odvětví strojírenského průmyslu, který má přehled v oblastech přesné strojní výroby, logistiky, zámečnických výrobků a komplexního firemního servisu.Pracujeme v souladu se současnými trendy, které požadují flexibilní přístup. co nabízíme : * ...

Projekce, dodávka a výroba: - rozvaděče - řízení strojů - elektronické řídící systémy - programy.

Zařízení pro gastronomii.

Prodej: - CD - DVD - počítače - notebooky - příslušenství - flash paměti - periférie - LCD monitory - tiskárny - faxy.

Pražská společnost OKZ HOLDING a.s. se úzce specializuje na výstavbu velkokapacitních ocelových zásobníků a ocelových konstrukcí. OKZ nabízí komplexní dodávku investičních celků v oblasti skladování ropy, ropných produktů a dalších médií. Jejich dodávku realizuje „na klíč“.

Prodej: - hasiva - hasicí prášky a pěny - manometry - ruční hasicí přístroje.

Dodavatel zemědělských strojů, zahradní techniky a originálních náhradních dílů.

Značková prodejna: -GORENJE, WHIRLPOOL, PANASONIC, DAEWOO, TESLA, LIEBHERR, MIELE. Velkoobchod. GORENJE: -největší výběr vestavných spotřebičů. Prodej: -chladničky -kombinované chladničky -mrazničky, mrazáky -pračky -myčky -sušičky -sporáky. Prodej různých značek: -televizory -videa -mikrovlnné trouby -pračky -a ...

Prodej, servis: -software, hardware -příslušenství výpočetní techniky -spotřební materiál -telekomunikační, kancelářská technika. Návrh, instalace: -počítačové sítě.

AZEPRA - zemní a demoliční práce, recyklace stavebních sutí, prodej písků, štěrků, recyklátů a štěpků.Drcení a štěpkování dřevní hmoty, pronájem kontejnerů Avie.Zemědělská výroba.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení do restauračních zařízení -restaurační sklo a porcelán -barové sklo -keramika -příbory -barmanské potřeby -nerezové hrnce a kastroly -stolní textil -ostatní doplňky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -sítě LAN -AV technika Služby: -renovace toneru a cartride -poradenství hw, sw -tvorba web.

Prodej, servis, opravy: -zdravotnická technika.

Prodej: -zahradnické potřeby -ovocné a okrasné dřeviny -květiny, semena -drobná mechanizace. Služby: -zpracování amatérských fotozakázek.

Prodej chladící a klimatizační techniky.

Pronájem lodí včetně služeb kapitána

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu.

Velkoobchod obalových materiálů: -vázací pásky, páskovače -fixační podušky -protiskluzové prvky -přepravní obaly. -fólie a pytle- polyethylen -folie LD-PE -balové folie potištěné, recyklované, průtažné obalové -lepící pásky.