CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba a přímý prodej: - zdravotnický nábytek - kartotéky - noční a jídelní stolky k lůžkům - kancelářský nábytek - židle - křesla - kompl. interiéry včetně návrhu.

Prodej kopírek (kopírky, tiskárny, faxy), tiskáren a faxů včetně příslušenství. Instalace a servis, možnost pronájmu a leasingu. Nabídka služeb copycentra.

Provádíme, nabízíme služby, opravy a údržba: - vysokozdvižné a manipulační techniky - repase vysokozdvižné techniky - prodej nových vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky - prodej repasovaných vysokozdvižných vozíků - prodej náhradních dílů, baterií a pneumatik -v výměna agregátů -pronájem vysokozdvižných ...

Prodej svítidel a protipožárního zabezpečení.

Výzkum, vývoj, výroba: -kompresory -čerpadla -vývěvy -ventilátory -spalovací motory -turbíny -turbo kompresory -expanzní turbíny -extdery -hnětače a jiné.

Elektronické zabezpečovací systémy. Prodej, dodávka, montáž a servis: - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace (EPS) - zabezpečení prostor a předmětů proti vloupání a požáru: -byty, rodinné domy, balkóny, vstupní dveře, obchody, budovy, průmyslové a firemní objekty, areály - drátové i ...

On-line prodej: - nábytek (sedací soupravy, ložnice, postele, matrace, obývací stěny, stoly, židle, komody, předsíně, koupelny, kuchyně, jídelny, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, zahradní nábytek).

Nabízí: - elektroinstalační práce - centrální vysávání Husky - vjezdové brány - garážová vrata - tepelná čerpadla - chladírenství Nabídka elektroinstalačních prací. Montáže tepelných čerpadel, centrálních vysávání, vjezdových bran a garážových vrat.

Specialista na průmyslové stroje. Vybavení pro plastikářské provozy, vstřikovací lisy, vstřikolis, lis na plasty, pásové dopravníky, průmyslové chladící jednotky, vše za bezkonkurenční ceny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž: - obklady a dlažby Práce obkladačské: - realizace obkladů, dlažeb v interiérech i exteriérech. Prodej: - kompletní sortiment firmy - betony, malty, štuky - suché omítkové směsi - omítky pastovité, sanační, mozaikové - barvy a nátěry: - fasádní barvy, tónovací pasty - podkladové ...

- T - ZAHRADY Kompletní realizace obytných i okrasných zahrad a projekty zeleně veřejných prostorů. Zahradní architektura. Projekty, realizace, závlahové systémy zahrad.

Tvarové řezání vodním paprskem: - všechny druhy ocelí.

Naše firma se zabývá: - výrobou z plastů vstřikováním - automatizací výroby a servisem vstřikovacích strojů na plasty. Nákup a prodej: - plastového odpadu a regranulátů. Servis vstřikovacích lisů. Prodej náhradních dílů na vstřikovací lisy. Prodej a servis vstřikovacích lisů.

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Řemeslné práce: - elektroinstalace. Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní a protipožární dveře značek BEDEX a SHERLOCK - bezpečnostní mříže. Elektroinstalace: - rozvody silnoproudu i slaboproudu pro byty, rodinné domy a firmy.

Půjčovna, pronájem: - rafty - kanoe - lodě - vodácké vybavení - pádla, pádlo - vesty.

Prodej - zdvihací zařízení Servis - zdvihací zařízení - bagry - elektrické ruční nářadí - vybavení stavenišť - malá stavební mechanizace - hydraulické agregáty - strojírenské agregáry Diamantové řezání - kompresory

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Soustružnické práce. Obrábění ocelí, barevných kovů a plastů.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače ESCOM - televizní karty - scannery, modemy - textové editory. Softwarové poradenství.

Kompletní služby a servis v oblasti elektrotechniky - elektro práce - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - protipožární systémy - sítě, strukturovaná kabeláž

Kovovýroba: -CNC obrábění -soustružení -obrábění nerezové oceli

Velkoobchod s gastro zařízením.