PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Strojírenská výroba: -soustružení -frézování -vrtání, broušení, ohýbání -svařování konstrukcí a kontejnerů -elektrovýroba -montáž včetně elektro. Dle požadavků zákazníka jsme schopni zajistit: -tepelné zpracování -povrchovou úpravu. Zakázková výroba: -součásti a díly dle požadavků zákazníka podle dodané dokumentace -z vlastního ...

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Hostinská činnost

Prodej, servis - zahradní technika HUSQVARNA a JONSERED.

Silniční technika, stroje pro údržbu silnic. Vývoj, výroba a servis přídavných zařízení pro údržbu silnic: -frézy na asfalt, sekačky trávy -podrťovací čela k posypu vozovek -dosypávací čela krajnic -prototypy strojů a zařízení dle dodané dokumentace Výroba bagrových lžíc dle požadavků zákazníka. Zámečnické a obráběčské ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod: - výpočetní technika, - spotřební elektronika, - spotřební materiál.

Obchod, prodej, poradenství: Čištění oleje - filtrace. Filtrace průmyslových olejů bez přerušení provozu stroje. Kompletní olejový servis-tribodiagnostika. Recyklace olejů. Oficiální distributor olejů a maziv firmy TEXACO, jinak všechny druhy olejů. Nabídka, prodej: -oleje průmyslové, motorové, převodové. -plastická maziva -mazací ...

Český výrobce a prodejce kancelářských a konferenčních židlí. Moderní design, zodpovědný přístup.

Výroba nábytku na zakázku: -výroba a montáž kuchyní, kuchyně včetně spotřebičů či kuchyňských doplňků -ložnice, postele včetně zdravotních matrací -obývací stěny, stoly, komody, police -dětské pokoje, psací stoly -kancelářský nábytek, vybavení obchodů, firem -podlahy -dveře -schody -zahradní nábytek, pergoly, ploty.

Výroba, stavba: -pekařské pece -parní pece -pizza pece. Oprava, servis: -pekařské stroje.

Dopravní stavby: -kompletní údržba komunikací: -vysprávky (souvislá údržba, výtluky) -budování zpevněných ploch a prostranství -opravy vozovek -dopravní značení vodorovné, svislé, přechodné -zimní údržba komunikací posyp - sůl, inertní materiál, plužení -údržba silniční vegetace - sečení travních porostů, čištění příkopů.

Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -školní vybavení Vše dopravíme a namontujeme kdekoliv v ČR.

Obchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -kopírovací stroje -kontrolní pokladny -tiskárny (renovace tonerových cartridgí) -telefony, faxy -kalkulátory -digitální váhy -etiketovací kleště -skartovací stroje -spotřební materiál (náplně, cartridge, tonery, datová média, pásky do psacích strojů, pásky do pokladen, klávesnice, ...

Kompletní podpora malým a středním firmám v oblasti IT. Prodej hardware, software, domén. Kompletní služby HW, SW, web, mail. Instalace serverů, tvorba aplikací na míru. Tvorba webu. Kompletní správa sítí se servery WINDOWS.

Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - kancelářský nábytek - kuchyňský, kuchyně, kuchyňské linky - koupelnový, koupelny - atypický - interiéry krytých bazénů - foliovaná dvířka.

Práce: - CNC obrábění kovů, kovoobrábění, obráběčství - broušení, brusičské práce - frézování, frézařské práce. Kovovýroba, výroba: - kovové dílce, kovové díly na rotačních obráběcích strojích.

Svářečská škola. Služby: - kurzy, školení pracovníků na svářečské práce - pravidelné přezkušování svářečů - vazačský, jeřábnický průkaz. - technické poradenství. Prodej: - svářecí zdroje - náhradní díly pro svářecí zdroje a příslušenství - přídavné materiály pro svařováni. Práce: - drobné zámečnické práce - svářečské ...

Výroba - palety - bedny dřevo / překližka - průmyslové obaly - obyč. / sušeno / tepelně ISPM

Modernizace - CNC obráběcí stroje - konvenční obráběcí strojemontáž - odměřovací zařízení a pravítka - číslicové indikace poloh - výměna a aplikace - CNC řídící systémy - výměna a montáž - pohony posuvů a vřetenopravy a servis - obráběcí stroje Projekce a výroba - elektrovýzbroje a elektrorozvaděče pro řízení obráběcích strojů ...

Stavební zámečnické práce: - zámečnické výrobky z černého materiálu a nerezu - ocelové konstrukce, přístřešky, oplocení - schody rovnoramenné i točité, zábradlí aj.

Prodej: - výdejní stojany pohonných hmot PETROTEC. Služby pro čerpací stanice pohonných hmot.

Prodej: - regulační technika pro měření a regulaci tepla a vzduchotechniky.