PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, prodej, e-shop: - plastové kufry pro hudební nástroje.

Zámečnictví, zámečník. Výroba i atypická: - vrata - zábradlí - schodiště.

Prodej, servis: - lesní technika a náhradní díly - zahradní technika - zemědělská technika.

Výroba, instalace: - inspekční kamerové systémy do montážních linek a na výrobní stroje - jednoduché automatizační prvky, čidla, regulátory.

Prodej, e-shop: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářská technika. Výroba, prodej a e-shop: - reklamní placky, buttony.

Prodej, servis, náhradní díly: - přívěsy, návěsy, dopravní technika - manipulátory - lesní technika - sněhové frézy - komunální technika - zahradní technika - zemědělská technika - traktory - ramenové vyžínače.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

E-shop, prodej: - včelařské potřeby - včelí produkty. Výroba, prodej: - elektrické pohony k medometům - zdroje k pohonům - včelařské pomůcky zaměřené na elektrotechniku - termostaty k boxům na rozpouštění medu - zatavovací trafa na mezistěny.

Výhradní dovozce, prodej: - manipulační technika Braucke Transportgeräte - čistící technika KARCHER.

Kovoobrábění, kovoobráběčství. Soustružení, frézování a svařování.

Poskytování služeb, poradenství v oblasti: -bezpečnost a ochrana zdraví při práci. -požární ochrana.

Stavební firma: - pozemní stavby - rodinný dům, bytový dům - občanská výstavba - HSV, PSV -topení vnitřní, instalace vytápění -rozvody: -pitné vody, vodovod -TUV, vnitřní odpadní potrubí -plyn -elektřina silová a slaboproudá. Inženýrské sítě, vodohospodářské stavby: - provozování vodovodů a kanalizace obcím - vodovodní řad, ...

Regulace vodních turbín na zakázku. Hydraulika pro vodní energetiku, hydraulický agregát. Automatizace - vodní turbíny. Hydraulické stroje, přímočaré hydromotory. Příslušenství: -vodních elektráren, hydraulické regulátory.

Konstrukce a výroba strojů a průmyslových zařízení.

Velkoobchod, maloobchod: -ložiska -kuličková ložiska -jednořadá, dvouřadá kuličková ložiska, jednořadá, dvouřadá s kosoúhlým stykem, naklápěcí ložiska, axiální jednosměrná, obousměrná -soudečková ložiska: jednořadá, dvouřadá, soudečková ložiska, axiální ložiska -kloubová ložiska: kloubová ložiska, kloubové hlavice -válečková ložiska: ...

Velkoobchod, distribuce, e-shop: -pokladní tiskárny -pokladní systémy -tiskárny účtenek -bankovní tiskárny -snímače čárového kódu -pokladní zásuvky -zákaznické displeje -snímače magnetických karet -počítačové pokladní systémy -dotykové monitory -dotykové pokladní systémy EUROTOUCH. Zastoupení SAMSUNG BIXOLON.

Návrhy, projekce, montáž, instalace, servis, oprava, revize: -elektronické zabezpečovací systémy EZS (ochrana bytových i nebytových prostor, objektů, pozemků, majetku) -elektronické požární detektory k systému Paradox -kamerové systémy -elektronicky ovládané zámky Zabezpečovací systémy pro automobily vč. montáže: -centrální ...

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Antikorozní povrchová úprava materiálů a ochrana kovů. Lakovna, tryskání, nátěry: - nástřik kovů - metalizace - renovace součástí zejména z vodních elektráren.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008, prochází procesem certifikace NORR - BREMSE. Strojírenství pro průmysl textilní, zdravotnický (ortopedie, chirurgie), potravinářský, letecký: -kovoobrábění, kovoobráběčství Blansko, soustružení velko i malosériová výroba dílu pro montáže. Obrábění, CNC dlouhotočné automaty: -výrobně ...