CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost je držitelem certifikátů dle ČSN EN ISO 9001:2008 a ČSN EN ISO 14001:2005. Řezání: -laser do tloušťky 20 mm. Zpracovnání: -plechy CNC a NC technologiemi na strojích firem Trumf a Bystronic -stříhání -děrování -ohýbání plechů -svařování. Výroba: -karosářské díly -ohraňování plechů -zámečnictví.

CNC obrábění na CNC soustruzích. Přesné strojírenství do hmotnosti až 5 t obrobku. Technologická řešení, návrh technologie obrábění. Doplňkový materiál: - šrouby, matice, hadice atd. Montáž sestav. Poradenství.

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Poskytování software -prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programu na zakázku -technické poradenství v oblasti výpočetní techniky - HW, SW

Prodej a servis výpočetní techniky.

Kovoobrábění. areál Adast a.s. budova 16

Prodej: -komponenty pro strojírenství

Zámečnické a nástrojářské práce.

Revize a hasící přístroje Revize, požární vodovody, klapky, uzávěry

Poskytujeme komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, zejména pro malé firmy a domácnosti. Zajišťujeme dodávky nové výpočetní techniky podle požadavků zákazníka, provozujeme servis a opravy počítačů, odvirování a reinstalace operačních systémů. Náš tým je Vám vždy k dispozici s řešením jakýchkoliv problémů v dané oblasti.

Prodej nůžek: - zahradnické - průmyslové. Doplňky k nůžkám.

Prodej a servis bezpečnostního zařízení King Cobra.

Zakázkové zpracování nerezového materiálu vč. pasivace. Zpracování nerezi. Svařování TIG, MAG. Služby: -kovovýroba. Výroba a montáž: -strojírenská výroba komponentů dle dodané dokumentace -tlakové dveře, nerezové konstrukce, balistické dveře (neprůstřelné), dveře a stěny, výplně, otvory, okna.

Služby: -kovoobrábění -kovovýroba -nástrojářství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby -tabelační papíry i předtištěné -xeroxové papíry i v rolích -transparentní, pauzovací papíry -zastoupení SCHOELLERSHAMMER -papíry pro plotter (plotr) -cartridge do plotrů a inkoustových tiskáren. Renovace: -inkoustové, laserové kazety, cartridge. Služby: Rozvoz ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: Stavební zámečnictví - ploty, brány, zábrany. Podlahářské práce: -parkety, kladení nových a renovace starších -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy -malířské práce -stínící technika.

Odborník na textilní identifikaci a zaměřuje se především na prádelny a výrobce oděvů (pracovních, sportovních, společenských, reklamních). Specializace: Identifikace (značení) oděvů; firemní identita (emblémy, transfery, loga, motivy, PU štítky, textilní štítky, štítky se samolepící vrstvou, etikety, reflexní a fluorescentní materiály, ...

Stolařství, truhlářství. Nábytek Brno: -kuchyňské linky včetně vybavení, dodávky spotřebičů -interiéry na klíč, zakázková výroba -ložnice, sklopné postele -sedací soupravy na míru -obývací pokoje -dětský pokoj -vestavěné skříně -předsíně, šatny. Návrh 3D vizualizace. Materiál: -lamino -dýhovaná dřevotříska, MDF a masiv -kování ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Vývoj, konstrukce, výroba na klíč, poradenství, montáž, servis, generální opravy: -stroje a zařízení -hydraulické stroje, lisy, linky (např. rozválcovačky) -tvářecí stroje pro tváření kovů -linky pro manipulaci (manipulační) s výkovky -čistící stroje česlí -regulátory turbín ...

Výroba: -technické zpracování paletových regálů -díly atypických ocelových konstrukcí -výrobky plošného tváření a svařování.