PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Autorizovaný distributor olejů a maziv Shell. Zásobujeme okresy: Brno-město, Brno-venkov, Blansko, Břeclav, Svitavy, Třebíč, Znojmo, Žďár nad Sázavou, Vyškov, Hodonín, Uherské Hradiště. Sklady po celé jižní Moravě.

Obchodní a servisní středisko. Veselice: - technika pro údržbu komunikací a zelených ploch.

Práce, služby: -kovoobráběčství

Prodej, maloobchod: -ložiska -voda -topení -plyn.

Oprava, servis: -elektromotory -čerpadla. Prodej: -nářadí Narex

Prodej, prodej: -brusivo. Práce, služby: -broušení do kulata -broušení otvorů -bezhroté broušení -broušení na plocho -ruční broušení -ruční dobrušování -honování.

Prodej: -Kancelářská technika. -pokladní systémi a software pro vedení skladového hospodářství Oprava: -Opravy tiskáren, plnění tonerových kazet -Opravy monitorů -Opravy kopírovacích strojů -Opravy psacích strojů.

Prodej čerpací a teplovodní techniky. - čerpadla

Činnost: - zámečnické práce - svářečské práce - povrchové úpravy kovů - svařování - zpracování nerez materiálu - prodej hutního materiálu

Autorizovaná prodejna STIHL: -motorové pily, -servis. přerušení: od: 3.1.2011

Zakázková strojírenská výroba: -zajištění materiálu polotovaru -samotná výroba -veškeré tepelné zpracování -povrchové úpravy, končící dopravou k zákazníkovi. -frézování (klasické, CNC, obráběcí centra -kusová, sériová výroba rozměrově drobných i velkých dílů. -obrábění-montážní, zámečnické a svářečské práce (CO a TIG). -konstrukce ...

Distribuce: -polygrafické materiály. -polygrafické potřeby. -spotřební materiál pro tisk.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - dveře - kuchyně - bytový i kancelářský nábytek.

Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.

Oprava, nákup, prodej: -obráběcí stroje. -NC soustruhy. -frézovací centra.

Výroba: -modely -dřevěné -epoxidové -kovomodely -odlitky -opracování.

Obchodní činnost. Kovovýroba. Regálové systémy: -interiér -vybavení obchodů na míru.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva. Druh pohonných hmot: -special -super -nafta motorová -natur -mix* -nafta velká.

Výroba strojů: -stroje a zařízení pro údržbu silnic -frézy na asfalt -sekačky na trávu -podrťovací a dosypávací čela -seřezávače krajnic -bagrové lžíce.

Obchodní zastoupení pro jižní a severní Moravu a Maďarsko. Výroba: - maziva - oleje - odmašťovací prostředky.

Nabídka zprostředkování velkoobchodu se stroji, průmyslovým zařízením či loděmi a letadly. Pronájem dopravních prostředků.

Práce: - izolace - hydroizolace - tepelné izolace - klempířství - zámečnictví.

Prodej: - biopreparáty - infiltrační systémy - náramky odpuzujícíc komáry - odlučovače tuku - septiky - čistírny odpadních vod - nádrže.

Ochranné pracovní pomůcky: -pracovní rukavice, oděvy, obuv -ochrana hlavy, sluchu, zraku -pracovní kosmetika -kartáčnické výrobky Služby: -zakázkové šití prac.oděvů -kožené výrobky, trička -potisk oděvů Obaly: -stretch folie ruční, strojní -PE folie -lepicí pásky -vázací pásky -bublinková folie -pěnový polyetylen ...