PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba: -měřící technika -Potravinářský průtokoměr -měření spotřeby tepla.

- Servis, opravy a modernizace řezaček papíru ADAST - Prodej náhr.dílů na tiskařské stroje ADAST, Polly, Grafopres, Heidelberg, Mann Roland, na vlhceni VARN KOMPAC, chlazeni Technotrnas, kompresory ADAST, Becker, Rietschle, - Prodej náhradních dílů na řezačky ADAST MAXIMA - průmyslové nože - renovace a výroba tiskářskych válců - děrovačky ...

CNC frézování: -dřeva, MDF, plastů, plexiskla, hliníku a dalších materiálů -formy pro tváření plastů -modely -zakázková výroba součástí -kusová i sériová výroba.

Prodej, obchod, poradenství, leasing, servis i pozáruční, montáž, dodávka na klíč: -spektrometry firmy BAIRD Německo -BRUKER - QÜATRON -INNOV - X. Sídlo firmy: -Olomučanská 194 679 06 Rudice

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Prodej, oprava, servis: -lesní a zahradní technika.

Opravy, prodej, záruční i pozáruční servis: -chladicí zařízení chladniček, mrazniček -vitriny -boxy -pulty -chladicí zařízení pro prodejny, restaurace, jídelny -CALEX, GORENJE, ARDO, POLAR, ELCOLD LEC*. Doprava zboží v okrese Blansko zdarma. Oprava, montáž, servis: -klimatizace aut* -klimatizace bytů.

Práce: -zámečnické -svařování. Výroba: -ocelové konstrukce -ocelová schodiště -vřetenová -točitá -vnitřní interiéry -vrata -ploty -regály -výrobky z nerezu. Reklamy: -světelné -kovové.

Služby: Stolařství: - kuchyně na míru - možnost dodání elektrospotřebičů za výhodné ceny - montáže kuchyní - bytový nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, lůžka - kancelářský nábytek - truhlářské práce - pokládka plovoucích podlah - vybavení restaurací a hotelů - nábytek pro zdravotnická zařízení, školy a ...

Prodej a servis: -Vinotéky, -výčepní zařízení pro vinaře, -Parní čištění, -Poradenství zdarma,Blansko-Brno-Vyškov-Znojmo autorizovaná sanitační firma Plzeňský Prazdroj-ev.č.029.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -mříže -balkony -ploty

Nabídka: -kancelářský nábytek -vybavení a vše potřebné aby jste se cítili v práci jako doma. Prodej, montáž: -kancelářský nábytek -židle -křesla -doplňky. Nábytek: -školní -lékařský -kovový -kuchyně -recepce.

Zámečnictví. Výroba: -ploty -branky -schody -automatické brány -vybavení kanceláří -kovový nábytek.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata, okna, schody, zábradlí -potrubí, manipulační prostředky -jeřáby a jeřábové dráhy.

Služby: - dodávky a montáž ocelových konstrukcí pro občanské a průmyslové stavby - opláštění halových objektů sendvičovými systémovými panely - skládané atypické pláště budov - dodávka a montáž výplní otvorů občanských a průmyslových staveb včetně systémů prosvětlení střech - kazetové zateplené pláště - výroba, dodávka a montáž stěnových ...

Výroba: -vybavení obchodů ( vč. základních stavebních úprav), -specializovaná kovovýroba. Sídlo společnosti: Mahenova 9, 678 01 Blansko

Výroba: -klasické strojní obrábění -soustružení, frézování, broušení, vrtání.

Výroba, služby: -CNC zpracování plechu -zpracování plechu - ocel, nerez, hliník -výrobky z plechu - jednotlivé díly, sestavy -svařování v ochranné atmosféře - železo, nerez, hliník -kondenzátorové přivařování šroubů, kontaktů a sloupků -protlačování plechu na závity - řezání závitů -dělení profilů na pásové pile, bodování plechu.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Činnost: -svářečská -potrubářská -zámečnická a stavebni cinnost.

Služby: - autodoprava mezinárodní, vnitrostátní, - zemní práce, - zámečnictví.

Prodej: -svářecí materiál, technika, -brusivo, -nářadí.

-prodej komponentů výpočetní a kancelářské techniky -prodej mobilní techniky a příslušenství -prodej a montáž telefonních a zabezpečovacích ústředen a komponent -tvorba aplikací pro operační systémy Microsoft Windows, Office