CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
-prodej komponentů výpočetní a kancelářské techniky -prodej mobilní techniky a příslušenství -prodej a montáž telefonních a zabezpečovacích ústředen a komponent -tvorba aplikací pro operační systémy Microsoft Windows, Office

Služby: - kovoobrábění - broušení -na kulato -na plocho -otvory -nářadí.

Práce, opravy, instalace: -plynařské -topenářské. Zámečnictví.

Práce: -zámečnické -kovovýroba.

Činnost: -komplexní služby pro informatiku a výpočetní techniku, -prodej počítačů a komponent, -vývoj programového vybavení pro DOS i WINDOWS, -servis a opravy výpočetní techniky, -návrhy, realizace a správa sítí LAN, WAN, INTERNET, INTRANET -antivirová problematika, odvirování, -školení, -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Maloobchodní prodej: -malá zemědělská, zahradní a komunální technika -malotraktory-VARI, AGZAT -sekačky kolové-MTD*, AL-KO -křovinořezy -pily-STIHL -rotační sečení-celá tráva-DAKR -prodej, servis, náhradní díly. Servis: -motory TECUMSEH, BRIGGS a STRATTON.

Oprava, servis: -elektromotory -elektrospotřebiče -čerpadla -elektronářadí -motory EL-CO - ventilátory, klimatizace -motory automatických praček -pračky ROMO, WM** -výrobky ETA* -převíjení elektromotorů.

Činnost: -nakládání s komunálním odpadem (pravidelný svoz z typizovaných nádob) -pronájem velkoobjemových kontejnerů (stavební suť, výkopová zemina, komunální odpad apod.) -sběr nebezpečného odpadu -autodoprava vozidly AVIA, LIAZ, MULTIKAR, TRAKTOR -strojní údržba komunikací a prostranství zametacím a kropícím vozidlem -stavební a ...

Služby: -kovoobrábění -strojní obrábění. Práce: -konstrukční -technologické.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalační - zámečnické.

Dřevovýroba: - paličky na maso, - válečky na těsto, - klempířské paličky, - drobné soustružené výrobky.

Maloobchod, velkoobchod, servis, leasing: -výpočetní technika -telefony, mobilní telefony -PAEGAS, EUROTEL -faxy -telefonní tarifikátory -notebooky.

Služby: -instalatérství -zámečnictví.

Servis, maloobchodní prodej: -měrná technika -měřidla -čerpací technika.

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Opravy, dodávky, plnění, revize: - hasicí zařízení.

Práce: -malířské -natěračské. Autodoprava. Výroba, prodej: -domovní rozvaděče -elektromateriál. Oprava, servis, revize: -výtahy.

Činnost: -stavební -obchodní -stavby na klíč -rekonstrukce -inženýrská činnost -zámečnické práce.

Výroba: - školní a laboratorní nábytek pro odborné učebny.

Strojní a traktorová stanice. Oprava, servis: -stroje -traktory -nákladní auto. Ředitel: tel.:516452624, 516452226. Těžká mechanizace: tel.:516452225. MTZ* tel.:516452227. STS*.