PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zámečnictví, nástrojářství

CREATOOLS s.r.o. se zaměřuje na frézování, obrábění, výrobu forem, modelů a montáž prototypů.

Prodej, servis - svářecí technika -svářecí kukly zn.Optrel solarmatic -svářecí technika -průmyslové zboží z dovozu.

driverzone.cz - Váš partner v oblasti informačních technologií Naše firma se zabývá poradenstvím v oblasti informačních technologií servisu výpočetní techniky a periferií montážemi kamerových a docházkových systémů jsme na trhu již 20 let.

Naše společnost Jaroslav Bubeník - LG abrasiv je malá, rychle se rozvíjející rodinná firma se sídlem v Blansku, která nabízí brusivo LG abrasiv, což je brusivo nejvyšší kvality za nízké ceny. Všechno brusivo důkladně a nezávisle testujeme. Cílem námi nabízených výrobků je dosažení maximální efektivnosti, produktivity při použití brusiva ve vaší ...

Společnost OSMI Pro s.r.o. se zaměřuje na dodávku sortimentu pro stavební a výrobní průmysl. Jedná se například o vrtací a sekací nástroje, brusnou, řeznou a diamantovou techniku, ruční nářadí, čerpadla, baterie a mnoho dalšího.

Společnost KOVOKASAL se zaměřuje na CNC obrábění pro kusovou i sériovou výrobu a při spolupráci s externí firmou se mohou postarat také o tepelné zpracování a povrchovou úpravu.

Ing. Radim Krutiš je zástupcem pro obchod a servis tiskařstkých strojů značky Mark Andy Inc., které se používají pro výrobu etiket, obalů a jiných tiskovin na různých materiálech.

Dodavatel měřících přístrojů a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínské techniky a průmyslové elektrotechniky. Prodej, servis a kalibrace měřících přístrojů SONEL a LUMEL.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice

Wood-agro s.r.o. Výroba, prodej: - stavební řezivo - palety, přepravní bedny - palubky - palivové dřevo. Další činnost: - práce v lese (těžba, příbližování dřeva) - nákup, prodej kulatiny - výkup lesů.

Služby: -práškové lakování -komaxit -tryskání -povrchová úprava kovů. Nabízíme: -speciální nátěry -antigrafitti nátěry (lehce odstraníte jakékoliv grafitti z nátěru pomocí obyčejného ředidla během pár vteřin) -protikorozní nátěry -nátěry s vysokou tepelnou odolností až do 550st.C (např výfuky, krby ap.)

Obrábění kovů na soustružnických automatech a CNC soustruzích.

Systémy pro: - strojírenství - ITEM, Axelent - stavebnictví - Jansen, Axelent, Cor-Ten, Triplan - zabezpečení - bezpečnostní a neprůstřelné systémy -personální propustě -vratové uzávěry -balistické dveře a vrata -kancelářské prostory, izolované jednací místnosti -speciální uzávěry tlako a plynotěsné ...

Výroba: -zámky, panty a kliky pro rozvaděče -bytová svítidla -trafopájky -sudová čerpadla -ruční nářadí Nástrojárna: -střihadla, děrovadla, rovnadla -vrtací, frézovací, soustružnické přípravky včetně oprav. Práce: -CNC frézování -vrtání -CNC soustružení -broušení na kulato, na plocho. -lisování -práškové lakování ...

LANIK Holding s.r.o. se zaměřuje na výrobu keramických filtrů pro slévárenství a žáruvzdorné keramiky.

Dodávka, prodej, servis: - motorové čluny a jachty - námořní plachetnice - lodní příslušenství Pronájem: - námořní plachetnice - motorové čluny Znalecké posudky, technické prohlídky a pojištění plavidel. Pořádání České námořní rallye. Výroba vestaveb do automobilů MERCEDES-BENZ Sprinter.

EcoFuture s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis užitkových elektromobilů značek ALKÉ, ISUZU, SELVO a o svozové nástavby Tecno Merlo.

Prodej: -dřevoobráběcí nástroje -výroba profilových nožů -ostření PKD (diamantových) nástrojů -návrhy zakázkových frézovacích sad.

Vývoj, výroba, montáž, oprava, servis: - hydraulické lisy - dopravní a manipulační zařízení - výrobní zařízení

Společnost RT-TRYKOV s.r.o. se zabývá, povrchovou úpravou kovů, tryskáním ocelovými broky, pískováním skleněnou balatinou, korundem a granátem.

Truhlářské práce Výroba, dodávka, montáž a 3D grafické návrhy: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek Pokládka - plovoucí podlahy

Montáž, oprava, servis, prodej: -čerpadla. -domácí vodárny. -ponorná čerpadla. Prodejní sklad: Boskovice, 17. Listopadu 10/2245

Tlamka, s.r.o. se zaměřuje na prodej zahradní, lesní a komunální techniky, produktů týkající se odpadového hospodářství a elektromobility.