SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Projekce, dodávky na klíč, demolice, rekonstrukce, opravy, údržba: -stavby občanské (obchody, sklady, haly) -přestavba interiéru (obklady, dlažba, podhledy, sádrokarton) -půdní vestavby, nastavby. Práce: -bourací -zámečník -truhlář -zedník -malíř, natěrač. Zastoupení firmy REFAX. Velkoobchod, dovoz, import, prodej, rozvoz: ...

Údražba zahrad, trávníků a prodej zahradní techniky.

Prodej, pronájem, leasing, provozování, záruční a pozáruční servis, autorizovaný servis: -kávovary SIEMENS a BOSCH -nové, repasované kávovary -nápojové automaty na kávu -espresso kávovary -prodejní automaty -výdejníky vody.

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Prodej obalového materiálu.

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.

Dodávky na klíč, rekonstrukce. Provoz a správa tepelných zdrojů v ČR: -provozování parní, teplovodní nebo plynové zdroje: -kotelny, VS (výměníkové stanice), PS (předávací stanice) -havarijní služba s dálkovým hlášením poruch nonstop -modernizace, opravy a rekonstrukce technických zařízení. Montáž a opravy: -kotelna, topení, rozvody ...

Stavební firma, stavební činnost. Nové stavby na klíč, rekonstrukce, oprava: -rodinné domy -expozice, stánky na výstavách a veletrzích.

NAŠI ZÁKAZNÍCI NEMAJÍ NOUZI O TY SVÉ. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008, obhájen 3/2011. Obchod, prodej, servis, pronájem, nájem gastrozařízení, e-shop: -zakázková výroba nerezový nábytek, nerez na míru -poradenská činnost a projekce -dodávka a montáž velkokuchyňských zařízení na klíč -myčky, mycí strojí ...

Fotoslužby pro všechny fotografující: -vyvolání negativů: -barevných, černobílých -diapozitivů -fotografie z negativů: -barevných, černobílých a diapozitivů -foto z digitálních médií do formátu 20x30 -velkoformátové zvětšení do formátu 40x60, ruční zpracování -prodej fotosortimentu: -alba, filmy, filtry, baterie, brašny, ...

Povrchové úpravy kovů: -prášková lakovna -barvy dle vzorníku Ral, výběr z více než 100 odstínů zdravotně nezávadných barev (metalíza, mat, mix) -venkovní (protikorozní) a vnitřní barvy -lakování odolné proti ohybu -rozměry vypalovací pece: D-3, 5m, Š-1, 5m, V-2, 2m -tryskání, pískování ocelovou drtí.

SLUŽBY : - průmyslové balení - balení technických výrobků - exportní balení včetně nakládky, fixace na přepravních prostředcích a kontejnerech - přepravní a ochranné balení. PRODEJ DODÁVKA : - obalové materiály a stroje - vázací a upevňovací technika - svářečky fólií - vysoušedla, indikátory - páskovače - spony. VÝROBA, PRODEJ ...

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Půjčovna, pronájem, práce na: -pracovní plošiny na automobilovém podvozku -přívěsné pracovní plošiny -samohybné a nůžkové pracovní plošiny -speciální terénní pracovní plošiny -sloupové pracovní plošiny -montážní, pracovní plošina. Služby: -oprava, servis pracovní plošin -školení obsluhovačů pracovních plošin.

Služby: -prodlužování vlasů -vlasové příčesky -paruky, ofiny, pramínkování vlasů, copy, ohony, příčesky na zakázku.

Obchod, prodej a servis, dodavatel (dodávky) IT a výpočetní techniky: Služby: -cloud -podpora a administrace počítačových sítí -správa počítačových sítí a podpora uživatelů i cestou outsourcingu -návrh, dodávky a realizace počítačových sítí -zprostředkování registrace domény pro subjekty -virtualizace. Hot line, pomoc při: ...

Zakázková kovovýroba, kovoobrábění: -nerez, mosaz, měď. Obrábění kovů. Broušení a leštění kovů. Uměleckopasířské práce-výroba, opravy: -slohové kování, zábradlí, svítidla, vývěsní štíty, nápisy, poutače. Projekce, analýzy, servis: -požární ochrana.

Kovovýroba, (hotovost mobil 6-20 hodin): -ohýbání trubek (trubky), profilů (profily), zastudena -ohýbání hliníkových, ocelových a nerezových trubek -broušení a leštění (pod chrom) -broušení nerezových trubek. Výroba: -kovový nehořlavý nábytek (stoly, židle) -sváření metodou MIG/MAG i TIG.

Společnost MESPOX s.r.o. se zabývá především: - nákup a distribuce materiálů a speciální techniky pro chemii, ekologii a zdravotnictví -prodej aktivního uhlí, antracitu, filtrů - zprostředkování autodopravy a souvisejících služeb - nakládání s odpady - servisní a montážní činností - opravami a údržbou motorových vozidel - odborným ...

Zahraniční zastoupení IBM, pobočka. Výroba, prodej, instalace, oprava, servis, poradenství: -počítače, PC, notebooky -kancelářská, výpočetní technika IBM -telekomunikační technika, telefony -tiskárny -pokladní systémy -příslušenství, hardware -počítačové sítě. Služby: -školení uživatelů techniky IBM -tvorba, umístění www ...

Výroba, instalace, opravy, servis, projekce: Technické zařízení budov: -topení, zdravotechnika, měření, regulace -solární systémy a tepelná čerpadla.

Maloobchod, e-shop: -pc -mobilní telefony -tablety.

Maloobchod, e-shop: -auto moto doplňky -brýle -cyklo doplňky -e-cigareta a náplně -HDMI, redukce a kabely -notebook, PC příslušenství -pouzdra, stojánky.

Služby: -měření průtoků odpadních vod -úřední měření -monitoring průtoků a kvality odpadních, povrchových, dešťových a podzemních vod.

Maloobchod, servis, opravy: -transportní chlazení, klimatizace a nezávislé topení.