SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej a pronájem: - zařízení pro práce ve výškách a manipulace s břemeny - půjčovna stavebních strojů pro přístup do výšek - nůžkové plošiny, teleskopické plošiny, teleskopické

Výroba: -nástroje pro ohýbání trubek -součásti pro rotační ohýbačky trubek -trny -vyhlazovače -nástrojové sady -nástrojové sady patrové a formované -nástrojové sady pro speciální tvary trubek a profilů.

Vstřikování plastů a montáž na zakázku. Firma je certifikována systémem řízení jakosti dle ČSN ISO 9001:2000. -zakázková výroba vstřikovaných dílů -komplexní servis: -výroba forem, technické konzultace, výroba a následné opracování dílů kompletace polotovarů a výrobků.

Prodej: -značky SOTECO, FIMAP, CLARKE, NILCO, UNGER -úklidová technika, náplně -sanitární technika -podlahové mycí stroje -vysavače -čističe koberců -úklidové vozíky, mopová technika -čistící prostředky.

Projekty, inženýrská kancelář, programové vybavení, dodávky, montáže, oprava, servis v oborech: -aplikace řídících systémů -řízení technologických procesů, měření, regulace, MaR (pára, voda, teplo) pro: -výměníkové stanice, kotelny -čistírny odpadních vod, úpravny vod -napájecí stanice MHD -ovládání a řízení měníren MHD ...

Servis tlakových nádob pro provozovatele jaderných zařízení. Technicko inženýrská činnost v oblasti tlakových zařízení. Půjčovna zařízení.

Činnost: - zámečnictví - CNC obrábění - rotační i nerotační součásti.

Regulace technologických procesů. Projektová činnost v investiční výstavbě, outsourcing Dodávky a montáže elektroinstalací a zařízení MaR, včetně projektování. Systémy:Landis & Staefa, AMIT, Siemens, Allen-Bradley, Mitsubishi a SAUTER. Tvorba aplikačního software průmyslových automatů a vizualizačních centrál. Specializace na DDC ...

Dodávka, montáž, servis, projekce: - systémová technika budov EIB - vzduchotechnika a klimatizace - záruční a pozáruční servis.

Obchod, prodej: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -PDA -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -telefony, faxy a pobočkové ústředny.

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Dovoz, prodej a servis hematologických, biochemických a veterinárních analyzátorů včetně spotřebního materiálu a reagencií.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyňských linek -vybavení kanceláří, prodejen, lékáren a restaurací. Truhlářství, tesařství.

Činnost: - projekt a realizace - vzduchotechnika - klimatizace - chladící zařízení - teplovzdušné vytápění.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění a soustružení na CNC. Výroba: -ozubená kola modul 0, 2 - 2 na švýcarských odvalovacích frézkách. Ozubení přímé, šikmé, šneková kola, šneky, řemenová kola atd. -Drobného 66, 602 00 Brno mobil 602 965 046 email: zdenek.suba@email.cz

Autorizované servisní středisko výpočetní technika značky TOSHIBA. Přímý partner Toshiba Europe GmbH. Servis, oprava: -notebooky TOSHIBA (Satellite, Tecra, Portégé) -notebooky s DVD vypalovačkou -kapesní počítače PDA -servery (Magnia SG20-Apliance Server).

Projekt, montáž, servis, obchod: -chladicí nábytek LINDE -chladicí jednotky THERMO KING -chladicí a mrazicí boxy -specielní chladicí lékařská technika. Poradenská služba v oboru chladírenství.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Počítačové služby Brno. IT, PC, HW, SW: -služby a software pro státní správu a samosprávu, školy, rozpočtové a příspěvkové organizace, Gordic" -hardware, software -školení uživatelů (nejlépe přímo na pracovišti uživatele s jeho PC i programy) -instalace software, ekonomický SW -softwarová údržba PC -komplexní služby pro ...

Dovoz, import, obchod, velkoobchod, prodej, distribuce, oprava, servis zn. MAKITA: -elektrické ruční nářadí s řídící elektronikou -vrtací, sekacíb a bourací kladiva -vrtačky s příklepem -úhlové vrtačky, brusky -diamantová korunková vrtačka -vrtačka, šroubováky - utahováky -prostřihovače, nůžky na plech -rozbrušovací, ...

Maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing: -chladničky, mrazničky, ledničky nové i slevněné -klimatizace Brno. Záruční, pozáruční servis chladícího zařízení zn. BOSCH, SIEMENS, LIEBHERR, MIELE, VESTRORS, IAR, AMICA, INDESIT, FAGOR, GOLD STAR, KORYNA, SILTAL, BEKO, ASPES, CARAVEL, MALBER, MARS, SANCY, SCANFROST, VITRIFRIGO, ...

Rekonstrukce, opravy, servis. Havarijní služba HOT LINE 548523737 (15-24hod) nebo 603238861 denně vč. sobot, nedělí a svátků od 7 do 24 hodin na celém území města Brna. Profese: -instalatér, voda, topení, plyn -topenář -plynař-vodař -elektrikář do 1000V -zámečník strojní a stavební -zedník (omítky) -obkladač (obklady, ...

Prodej, montáž, servis: -radiostanice, vysílačky zn. MOTOROLA, ALINCO, NISSEI, občanské radiostanice, antény, profi vysílačky. Export, import. Překlady, tlumočení: -arabština.