SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod: -počítačové díly -výpočetní technika.

Prodej, montáž, projekce, revize, oprava, servis: -bezpečnostní, protipožární, kamerové, přístupové systémy.

Vývoj, výroba: -digitální řídící a měřící systémy.

Řemeslnické práce: -soustružení, frézování kovů -kovoobrábění (dural, nerez, plasty, mosaz aj.): -dělení materiálu do průměru 150, přířez 200 -řezání závitů M3-M10. Akvizice: -díly pro jemnou mechaniku. Vybavenost: -soustruh SU 32 -frézka FA 3V. Poptávka: -kooperace CNC*-soustruh, CNC-frézka.

Projekty, dodávky na klíč, montáž, servis, opravy.Výhradní zastoupení německé firmy RIETSCHLE: -stroje a zařízení na výrobu a úpravu stlačeného vzduchu -kompresory šroubové, olejomazné, pístové, bezmazné, dentální, vysokotlaké -vakuová čerpadla, průmyslové vývěvy, dmychadla, ventilátory.

Správa, údržba, čištění: -silnice -komunikace.

Zkušební laboratoř s ochrannou známkou Testing. Služby: -zkoušky termovizí -zkoušky těsnosti (penetrační, podtlaková, přetlaková, ultrazvuková, vysokonapěťová) -klasická defektoskopie (měření tloušťky, zkouška magnetická, penetrační, prozářením, ultrazvuková).

Výroba: -transformátory do 2 kVA, tlumivky, cívky -výroba VN transformátorů -zhotovení kabelových forem a spojovacích kabelů -gravírování -zkoušky VN do 80 kV. Vysokonapěťové zdroje pro zkušebny, laboratoře - určeny pro zkoušení součástek, materiálů, kabelů. Vysokonapěťové zdroje střídavé - určeny pro zkoušky bezpečnosti a ...

Projekce, montáž, servis: -poplašná zařízení -bezdrátové systémy -drátové systémy -kamerové systémy -požární signalizace. Zabezpečení objektů, budov, interiérů, rodinných domů, chat*.

Prodej: -kancelářský nábytek -molitanové desky -molitanová drť. Služby: -výroba nábytku na zakázku -řezání atypických rozměrů, tvarů.

Komplexní služby: -projekce -zakládání -realizace -sadové úpravy -údržba celoroční (okrasné zahrady, historické parky, sídlištní zeleň, hřiště) -péče o fontány, zahradní stavby -rekultivace zanedbaných ploch. Projekt, realizace: -okrasné zahrady -parky -velkoplošné úpravy okolí -aranžování interiérů, kulturních a ...

Autorizovaný dovozce a distributor výpočetní techniky značky TOSHIBA. Přímý partner Toshiba Europe GmbH. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -notebooky TOSHIBA (Satellite, Tecra, Portégé) -notebooky s DVD* vypalovačkou -příslušenství notebooků -kapesní počítače PDA* (s operačním systémem Microsoft Pocket PC ...

Maloobchodní prodej a internetový obchod: -hardware, komponenty PC**, sestavy počítačů, spotřební materiál, notebooky, digitální technika, literatura a příslušenství PC. Sídlo firmy Ostrava.

Prodej, modernizace, renovace: -počítačové sestavy na klíč -počítačové sítě -komponenty -monitory, tiskárny, doplňky. Služby: -připojení na INTERNET -tvorba www stránek -zálohování dat na CD média -zakázkový software.

Kontejnerová doprava: -odvoz komunálního odpadu, stavební suti -písek, drtě, štěrk, beton, prosívka -doprava stavebních materiálů do 3t AVIA.

Velkoobchod, prodej: -stroje a zařízení pro výrobu papíru a celulózy.

Vývoj, konstrukce, výroba, montáž, uvedení do provozu servis. Konzultace, poradenství ve strojírenství, vývoj, výroba: -třískové a beztřískové obrábění kovů -stavba prototypů, jednoúčelové stroje: -stroje, automaty, lisy -nástroje: -střihací, ohýbací a vrtací -zařízení s mechanickým pohonem -přípravky jedno i víceúčelové ...

Projekce, konstrukce, výroba, montáž: -stavební a technologické ocelové konstrukce -konstrukce silničních a železničních mostů -potrubní mosty -konstrukce pecí a skladovacích sil*. Rozsah oprávnění: -ISO* 9001, velký svařovací průkaz SLV* BERLIN, velký průkaz způsobilosti. Rozsah oprávnění: -ISO* 9001, certifikáty výrobků ...

Výroba, instalace, oprava, servis: -chladící zařízení pro obchod a gatronomii KOXKA -elektrické stroje, přístroje. Projekce: -stavební.

Prodej, oprava, servis: -čistící stroje a zařízení WAP-ALTO GROUP (nyní NILFISK), KRÄNZLE, LAVOR.

Zastoupení Stord International AS, Bergen, Norsko. Výroba, prodej, servis, opravy: -šnekové průmyslové lisy zn.Stord -repasované stroje Stord -originální náhradní díly. Navařování lopatek šnekových lisů. Odborné poradenství.

Oprava, prodej: -kancelářská, telekomunikační technika (telekomunikace). Prodej, servis, oprava, repase: -kopírovací stroje, kopírky CANON, HP -kopírky (digitální, laserové, barevné) -faxové přístroje (faxy), inkoustové, laserové -tiskárny CANON, HP (inkoustové, laserové, přenosné a termosublimační) -náhradní díly -spotřební ...

Opraa, servis: -teplovodní oběhová čerpadla značky SIGMA.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Výroba: -luxusní dárkové krabičky.