SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Elektrocentrum služeb. Automatizace, regulace, elektrosystémy, servis, obchod: -elektroinstalae od A do Z: -rodinné domky -nájemní domy -byty -kompletní elektroinstalace -opravy elektroinstalací -rekonstrukce -rozvaděče -rozvodnice -domovní telefony -montáže svítidel -prodej, oprava: -pračky ...

Stolařské práce Zakázková výroba -kuchyňský nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek (stoly, židle, skříně, ...) -zakázková výroba -koupelnový nábytek -nábytek (knihovny, stoly, lavice, vestavěné skříně, ...) - výroba-okna, dveře.

Prodej řezaných a hrnkových květin. Aranžování suchých i umělých květin. Vazba svatebních a smutečních kytic. Prodej bižuterie, svíček, proutěného zboží, obrázků, éterických olejů, dárkových předmětů a keramiky

Kancelářská technika. Výpočetní technika Brno, instalace hotelového a restauračního softwaru.

do 31.12. 2017 Služby: -rychlý, kvalitní a cenově dostupný tisk -fotografie a reklamní grafika -materiál papír, sklo, látka, banner, malířské plátno Canvas, magnetky, dřevo, tapety. Výroba obalů z hladké i vlnité lepenky, plastu. WEBdesign, grafické práce.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2009 do 01.01.2039 IT Outsourcing pro firmy, kanceláře a domácnosti, návrh, realizace a správa sítí, dodávky hardware i software, instalace operačních systémů i aplikací dle přání zákazníka, školení nebo doučování IT, tvorba www prezentací. Zpracování videomateiálů z domácích či ...

Kopírovací centrum: -kopírovací práce do A3 -plnobarevné kopírování do A3 -jednoduché vazby: -kroužková vazba -drátěná vazba -termovazba -laminování do A3 -kopírování na: -trička -puzzle -vizitky -razítka -kalendáře -promoční a svatební oznámení. Prodej spotřebního materiálu: -CANON, MINOLTA, SHARP, HP, ...

Návrh včetně vizualizace v 3D. Výroba: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, ...

Zakázkové truhlářství, stolařství. Výroba veškerého nábytku, široký výběr materiálů od imitací po masív, atypický nábytek na míru: -vestavěné skříně -kuchyňské linky (kuchyně) -kancelářský nábytek -dětské pokoje -solitéry -vybavení restaurací -půdní vestavby.

Projekce, dodávka, montáž, servis pro malé i velké kuchyně, restaurace, výdejny a bufety: -gastronomická zařízení -průmyslové prádelny -rehabilitační zařízení -malé i komerční chlazení -obchodní zařízení -nerezový nábytek - pracovní stoly, dřezy, regály, nástěnné skříňky a ostatní vybavení dle Vašich požadavků včetně atypických ...

Architektonický návrh, realizace: -interiéry na klíč. Prodej: -nábytek (kancelářský, bytový, dřevěný zahradní nábytek) -bytové doplňky -koberce.

Prodej, servis výpočetní techniky.

Služby: -renovace cartridgí a tonerů pro tiskárny i kopírky. Prodej: -originální náplně -kancelářské a výpočetní techniky.

přerušení: od: 9.7.2007 Prodej hasících přístrojů, opravy hasících přístrojů, revize hasících přístrojů, revize požárních vodovodů, poskytování služeb v oblasti BOZP a PO.

1.1.2010 Malby, nátěry, tapetářské práce: -nové průmyslové i komerční objekty, bytové jednotky -renovace a rekonstrukce budov -běžné, protipožární, antikorozní a speciální nátěry -pronájem vysokozdvižných plošin.

přerušení: od: 19.8.2013 Zámečnictví, nástrojářství.

přerušení: od: 23.11.2010 Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Outsourcing v oblasti BOZP a PO.

Designové interiéry a kuchyně. Návrh, výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky (kuchyňská linka) - vestavěné skříně (vestavěná skříň) - obývací prostory - ložnice - kancelářský nábytek - sedací souprava - interiéry na klíč.

přerušení: od: 6.1.2010 Zámečnické práce.

Zámečník, svářeč, nástrojař. Zámečnické, svářečské, nástrojářské práce.

přerušení: od: 4.9.2013 Dodávka - drogerie. Dodávka - čistící a úklidové prostředky. Úklidové práce.

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - mříže, schodiště - zábradlí ocel / nerez - oplocení - vrata, branky. Svářečské práce. Stavební zámečnictví.

přerušení: od: 5.1.2009. Prodej - barvy - laky - mycí a čistící prostředky - mazací oleje.