PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000. Velkoobchod výpočetní technikou (jeden obchodní případ nad Kč 20 000, -), poradenství, školení: -počítače HAL 3000 (výroba, servis) -základní desky PORTE -kabelážní systém NET-X -procesory -paměti -grafické karty -pevné disky -mechaniky -skříně a zdroje -komunikace a ...

Manergo Mont se zabývá instalacemi tepelných čerpadel pro rodinné, bytové domy a komerční prostory a to včetně instalací podlahového nebo radiátorového vytápění. Pro další úspory montujeme i solární systémy.

Výhradní distributor energeticky úsporných systémů Wolf. Dodavatel podlahového a stěnového topení s polybutenovými trubkami gabotherm. Portfolio značky Wolf zahrnuje: -kotle s výkony od 11 do 5 800 kW -solární sestavy na přípravu teplé vody nebo na podporu vytápění -zásobníky na ohřev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Opravy, montáže, rekonstrukce, projekt případně zajistíme: -vytápění, vodoinstalace, plynoinstalace -kotelny, výměníkové, horkovodní a předávací stanice, otopné systémy bytů, rodinné domy, průmyslové objekty, haly apod. ze všech druhů materiálů - měď, pozink, ocel, plasty. Drobné stavební práce, rekonstrukce: -koupelny, ...

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

Instalotherm-Veselka, s.r.o. provádí - plynoinstalační práce - solární ohřev vody a vytápění - topenářské a vodoinstalační práce Postará se Vám o prodej a montáž centrálních vysavačů.

Voda, topení, plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce. Dodávky, montáž: - solární zařízení - tepelná čerpadla.

Prodej a montáže teplovodního podlahového vytápění, solární techniky a tepelných čerpadel.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství Truhlářství, podlahářství Projektová činnost ve výstavbě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Šroubové kompresory. Pístové kompresory. Sušičky vzduchu. Filtrace. Zpracování kondenzátu. Měření spotřeby stlačeného vzduchu. Dálkový přenos dat. Využití odpadního tepla. Pobočka: ALMiG KOMPRESORY s.r.o. Školní 71 Mstišov 417 03 Servisní zastoupení: Severní Morava: Mont Karviná a.s. Jižní Čechy: J.Č. Aquatest s.r.o - ...

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Největší výrobce, prodejce a nájemce systémů bednění a lešení : -stěnová, stropní bednění -bednění sloupů -překládaná lešení a šplhavé systémy -bednění mostů a tunelů -pracovní lešení na staveništích, v průmyslu -schodišťové systémy -zastřešení.

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

Ancane s.r.o. navrhuje a realizuje chytré byty, domy a kanceláře.

Acraft professionals s.r.o. se zaměřuje na poskytování komplexních služeb pro české výrobce zemědělské a dopravní techniky.

Lukáš Fňukal se zaměřuje na montáž, demontáž a servis strojů a zařízení.

TPS PROJEKT s.r.o. se zaměřuje na projektovou činnost v oblastech vytápění, vzduchotechniky, plynoinstalace, elektroinstalace a další.

Tomáš Sláma se zaměřuje na tepování suchou parou a čištění automobilů.

Inkoustové kazety, tonery, kazety Snap, plnící sady, TTR papír, tiskárny, speciální papíry, filtry pro laserové tiskárny Blansko, Ivančice, Pohořelice Zaručujeme úsporu oproti originálním náplním. Garantovaná kvalita, produkty stále k dispozici a úspora až 60%! Prink je právě tohle, revoluce ve světě tisku.Největší evropská síť obchodů se ...

Zámečnictví Gruber se zaměřuje na prodej zámků, vložek, zámkového zabezpečení, nábytkového kování a mnoha dalších produktů, poskytuje zámečnické služby a provádí opravy a přestavby vložek a zámků.

DriConSta s.r.o. se zaměřuje na výrobu a instalaci dopravníků na míru zákazníkovi pro výrobní i skladové hospodářství.

ZÁMKAŘSTVÍ JIRO, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej klíčů, zámků a vložek, montáže a opravy zámků, prodej trezorů a nouzové otevírání bytů, automobilů a trezorů.