PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
EPGATE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vratových pohonů, automatických závor a parkovacích zábran.

KM JADERNA s.r.o. se zaměřuje na výrobu pískových jader pro slévárenský průmysl.

Zdeněk Horák se specializuje na prodej a servis klimatizací a vzduchotechniky.

Crane partners s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis jeřábu a zdvihacích zařízení značky KLAAS.

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce a provádí revize hromosvodů, tlakových nádob, plynových a protipožárních zařízení.

NANOTECH-EUROPE s.r.o. se zaměřuje na prodej maziv pro naftové a benzínové motory, motorky, převodovky, diferenciály a pro strojírenské aplikace.

Společnost Petr Klobás se zabývá kovovýrobou. Máme bohaté zkušenosti i s kovovýrobou již od roku 1988. Bezchybně pro vás zpracujeme plechy! Využíváme technologie řezání, vysekávání, ohýbání a svařování včetně povrchových úprav a kompletace sestav. Nejmodernějšími CNC stroji dosahujeme nejvyšší možné kvality výrobků. Díky duplicitnímu strojovému ...

Společnost Copy Group, s.r.o. poskytuje pronájem tiskáren a kopírek.

Provozovatel značky Camelo - Polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk.

Nabízíme polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk, design.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zajistí: - zakázkovou výrobu a realizaci bytových interiérů a kuchyní, atypického design nábytku - vybavení kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací. - exotické dřevěné dýhy a výroba dýhovaného nábytku - restaurování nábytku a výrobu dřevěných venkovních roštů a teras

ZV Engineering s.r.o. se zaměřuje na konstrukční, projekční a inženýrskou činnost v potravinářském a chemickém průmyslu.

JSW Machines s.r.o. se zaměřuje na prodej elektrických vstřikovacích strojů, podporu prodeje a záruční a pozaruční servis.

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.

K&V machines s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy vyvrtávaček, kovoobráběcích, NC a CNC strojů a seřizování geometrické přesnosti.

Společnost IT4MEDICA s.r.o. se specializuje na zdravotnický program SMARTMEDIX, prodej a servis počítačů, tiskáren a notebooků a na tvorbu webových stránek.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

ETIMAX s.r.o. se specializuje na výrobu a dodávku samolepících etiket, mobilních terminálů, snímačů, karbonových pásek, tiskových hlav, termotransfer tiskáren a dalších technologií.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

SIG - IMPEX montáže s.r.o. se specializuje na prodej, montáž a servis čerpadel, ohřívačů vody, filtrů a tlakových nádob.

SWISSGREEN ALFA s. r. o. se zaměřuje na dovoz a prodej strojů pro stavebnictví, vysokotlakých komponentů a pracovního oblečení.