CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
PB Control s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, programován PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizaci zakázek na klíč.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

ZwickRoell s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zkušebních strojů a zařízení.

Povrchová úprava kovů. Služby: -tryskání ocelových konstrukcí a dílců neomezené délky a hmotnosti 7t -lakování vysokotlakým zařízením 1:60, barvy vzorník RAL a DB -žárová metalizace - zinek Zn, hliník Al, Zinacor -práškové lakování (komaxit) -barvami dle Vašich požadavků, RAL -velikost pece 3m x 2m x 2m. Sídlo: Mathonova 22 613 00 ...

Naše společnost se zabývá stavbou věžových a zemních vodojemů již více než 20 let. Jsme přední dodavatelé nejen ve sféře výstavby, ale také v servisu vodojemů, které jsou již postaveny. Zařizujeme generální opravy a šetrně demontujeme všechny typy vodojemů i včetně věžových Aknaglobus a Hydroglobus. Nejvíce realizovaných zakázek a spokojených ...

Služby: - jednorázové úklidové a speciální práce - úklid po řemeslnících - mytí oken, výkladů - čištění průmyslových a skladovacích hal a areálů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ruční úklidová technika - čistící a úklidové stroje - čisticí a desinfekční prostředky - hygienické systémy. Sídlo společnosti: - Okružní 29a, Brno ...

TANAY OBALY s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových, foliových, papírových a kartonových obalů.

STEELMach s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých druhů ozubení, ozubených tyčí a řetězových kol a na drážkování a šnekové převody.

Zemědělské stroje: -diskové žací stroje (NOVACAT, NOVADISC, ALPINCAT) -bubnové žací stroje (EUROCAT) -obraceče (HIT) -shrnovače (EUROTOP) -samosběrací vozy(BOSS, EUROBOSS, PRIMO, FARO) -senážní vozy (JUMBO, EUROPROFI, TORRO) -lisy a ovíječky (ROLLPROFI) -řezačky (MEX). Stroje na zpracování půdy: -pluhy (SERVO) -rotační brány ...

Měřicí technika pro rozvaděče: - přístrojové transformátory proudu pro nízké napětí (NN) - rozváděčové měřící přístroje (vestavné) - měřicí převodníky. Sběrnicové systémy, konstrukční prvky pro rozváděče: - sběrnicové systémy - pojistková technika - připojovací prvky - klimatizační technika - osvětlovací prvky a další.

Výroba, vývoj, export, prodej, leasing: Dřevoobráběcí stroje. Kovoobráběcí stroje. Nákup strojů na leasingové splátky. Lokalita firmy: Česká republika (ČR), Jihomoravský kraj, Brno-město.

Oficiální zástupce italského výrobce nábytku, prodej: - kuchyně - kancelářský nábytek - bytový nábytek - sedačky.

Oblast povrchová ochrana kovů. Prodej nátěrové hmoty Rembrandtin pro ČR a SR, průmyslová antikorozní ochrana s důrazem na ochranu ocelových konstrukcí a zařízení v hutním, chemickém, papírenském a energetickém průmyslu.

Prodejem kvalitních klimatizací se zabývá firma A1 klimatizace s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexní služby do A-Z: Postará se o montáž, servis, včetně zaměření zdarma. Více informací naleznete na www stránkách.

Výroba, obchod, prodej: -individuální sestava z komponent výrobců pro potřeby zákazníka -laserové stroje Bystronic, -značky strojů ByVention, Bysprint, Bystar, Bystar L, Byspeed, Bylaser -stroje pro řezání vodním paprskem ByJet Pro, Byjet, Byjet L, Byjet clasic -stroje pro ohýbání materiálu a ohraňovací lisy BEYLER -3bodové ...

Výhradní zastoupení světových výrobců. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -strojírenské elementy Firma je držitelem certifikátu ISO 9001.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -chromovaný variabilní stavebnicový systém pro interiéry, obchody, výstavy -oděvní stojany -space wall -kancelářský nábytek -kombinované vitriny -celoskleněné, kombinované vitríny -drážové systémy a komponenty -bary, pulty.

Firma TOP PRINT Packaging s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Naší specializací je výroba atraktivních lepenkových obalů, zušlechtěných nejrůznějšími technologiemi, jako je reliéfní ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické barvy, okénka různých tvarů a provedení aj. Mezi naše klienty patří přední domácí i zahraniční výrobci z ...

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

Společnost APP Moravia s.r.o. se specializuje na automatizace průmyslových systémů a projektování potravinářských technologií.

Poctivé kovové konstrukce, ruční nářadí a speciální nástroje vyrábí společnost CITA TRADING, s.r.o. se sídlem v Brně-Slatina.

Na výtahové šachty se v okolí Brna a Vyškova zaměřuje společnost Nolwation, s.r.o. Součástí služeb je rekonstrukce a výstavba šachet, projektová činnost, prosklení, osvětlení nástupišť a jiné.

Dodávky, servis, montáž, údržba: - dopravní pásy - ploché hnací řemeny - modulární pásy - ozubené řemeny Oficiální distributor firmy Habasit. Výroba: - dopravní pásy - procesní pásy - hnací řemeny - vřetenové pásky - modulární pásy - kulaté a ozubené řemeny - mechanické spony

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámečnické práce -hydroizolace plochých střech Objednávková kancelář: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Prodejna: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -prodej zámečnického a železářského zboží.

Generálních opravy, servis. - průmyslové stoje - karusely. Prodej: - kuličkové šrouby.