PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost Identcode s.r.o. je spolehlivým dodavatelem parkovacích a přístupových systémů, platebních automatů, snímačů i tiskáren čárového kódu, které najdou uplatnění v řadě oborů. Sídlo naší firmy je v Brně na ulici Mošnova. Působíme také na Slovensku.

Dodávka - laboratorní přístroje a diagnostické soupravy pro biochemické a hematologické laboratoře

Dodávka techniky pro odvíjení, navíjení a řezání materiálu. Prodáváme komponenty pro navíjení, odvíjení a řezání materiálu pro různé aplikace ve zpracovatelském průmyslu. Zajistíme i průmyslové válce, řezací nože a pneumatické upínací hřídele.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

Flexidoc s.r.o. je prodejcem a autorizovaným servisem tiskáren Konica Minolta zajišťující také pronájem a tisková řešení pro optimalizaci nákladů.

Společnost STÖBICH Brandschutz GmbH je více než 40 let technologickým a světovým lídrem v preventivní požární ochraně a výrobcem standardních provedení i speciálních řešení pro vizionářské architektonické a průmyslové projekty. Výroba probíhá výhradně v Německu. Společnost je zastoupena vlastními obchodními společnostmi. V České republice působí ...

EDA Project s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, vývoj elektroniky a projekce technologických celků.

LEDito s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiéru, kanceláří, hotelů, restaurací a barů.

MIKON TOOLS s.r.o. se zaměřuje na frézování, soustružení, broušení, zpracování plechů a jejich svařování.

PB Control s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, programován PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizaci zakázek na klíč.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

ZwickRoell s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zkušebních strojů a zařízení.

Povrchová úprava kovů. Služby: -tryskání ocelových konstrukcí a dílců neomezené délky a hmotnosti 7t -lakování vysokotlakým zařízením 1:60, barvy vzorník RAL a DB -žárová metalizace - zinek Zn, hliník Al, Zinacor -práškové lakování (komaxit) -barvami dle Vašich požadavků, RAL -velikost pece 3m x 2m x 2m. Sídlo: Mathonova 22 613 00 ...

Naše společnost se zabývá stavbou věžových a zemních vodojemů již více než 20 let. Jsme přední dodavatelé nejen ve sféře výstavby, ale také v servisu vodojemů, které jsou již postaveny. Zařizujeme generální opravy a šetrně demontujeme všechny typy vodojemů i včetně věžových Aknaglobus a Hydroglobus. Nejvíce realizovaných zakázek a spokojených ...

Služby: - jednorázové úklidové a speciální práce - úklid po řemeslnících - mytí oken, výkladů - čištění průmyslových a skladovacích hal a areálů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ruční úklidová technika - čistící a úklidové stroje - čisticí a desinfekční prostředky - hygienické systémy. Sídlo společnosti: - Okružní 29a, Brno ...

TANAY OBALY s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových, foliových, papírových a kartonových obalů.

STEELMach s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých druhů ozubení, ozubených tyčí a řetězových kol a na drážkování a šnekové převody.

Zemědělské stroje: -diskové žací stroje (NOVACAT, NOVADISC, ALPINCAT) -bubnové žací stroje (EUROCAT) -obraceče (HIT) -shrnovače (EUROTOP) -samosběrací vozy(BOSS, EUROBOSS, PRIMO, FARO) -senážní vozy (JUMBO, EUROPROFI, TORRO) -lisy a ovíječky (ROLLPROFI) -řezačky (MEX). Stroje na zpracování půdy: -pluhy (SERVO) -rotační brány ...

Měřicí technika pro rozvaděče: - přístrojové transformátory proudu pro nízké napětí (NN) - rozváděčové měřící přístroje (vestavné) - měřicí převodníky. Sběrnicové systémy, konstrukční prvky pro rozváděče: - sběrnicové systémy - pojistková technika - připojovací prvky - klimatizační technika - osvětlovací prvky a další.

Výroba, vývoj, export, prodej, leasing: Dřevoobráběcí stroje. Kovoobráběcí stroje. Nákup strojů na leasingové splátky. Lokalita firmy: Česká republika (ČR), Jihomoravský kraj, Brno-město.

Oficiální zástupce italského výrobce nábytku, prodej: - kuchyně - kancelářský nábytek - bytový nábytek - sedačky.

Oblast povrchová ochrana kovů. Prodej nátěrové hmoty Rembrandtin pro ČR a SR, průmyslová antikorozní ochrana s důrazem na ochranu ocelových konstrukcí a zařízení v hutním, chemickém, papírenském a energetickém průmyslu.

Prodejem kvalitních klimatizací se zabývá firma A1 klimatizace s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexní služby do A-Z: Postará se o montáž, servis, včetně zaměření zdarma. Více informací naleznete na www stránkách.

Výroba, obchod, prodej: -individuální sestava z komponent výrobců pro potřeby zákazníka -laserové stroje Bystronic, -značky strojů ByVention, Bysprint, Bystar, Bystar L, Byspeed, Bylaser -stroje pro řezání vodním paprskem ByJet Pro, Byjet, Byjet L, Byjet clasic -stroje pro ohýbání materiálu a ohraňovací lisy BEYLER -3bodové ...