PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výhradní zastoupení světových výrobců. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -strojírenské elementy Firma je držitelem certifikátu ISO 9001.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -chromovaný variabilní stavebnicový systém pro interiéry, obchody, výstavy -oděvní stojany -space wall -kancelářský nábytek -kombinované vitriny -celoskleněné, kombinované vitríny -drážové systémy a komponenty -bary, pulty.

Firma TOP PRINT Packaging s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Naší specializací je výroba atraktivních lepenkových obalů, zušlechtěných nejrůznějšími technologiemi, jako je reliéfní ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické barvy, okénka různých tvarů a provedení aj. Mezi naše klienty patří přední domácí i zahraniční výrobci z ...

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

Společnost APP Moravia s.r.o. se specializuje na automatizace průmyslových systémů a projektování potravinářských technologií.

Poctivé kovové konstrukce, ruční nářadí a speciální nástroje vyrábí společnost CITA TRADING, s.r.o. se sídlem v Brně-Slatina.

Na výtahové šachty se v okolí Brna a Vyškova zaměřuje společnost Nolwation, s.r.o. Součástí služeb je rekonstrukce a výstavba šachet, projektová činnost, prosklení, osvětlení nástupišť a jiné.

Dodávky, servis, montáž, údržba: - dopravní pásy - ploché hnací řemeny - modulární pásy - ozubené řemeny Oficiální distributor firmy Habasit. Výroba: - dopravní pásy - procesní pásy - hnací řemeny - vřetenové pásky - modulární pásy - kulaté a ozubené řemeny - mechanické spony

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámečnické práce -hydroizolace plochých střech Objednávková kancelář: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Prodejna: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -prodej zámečnického a železářského zboží.

Generálních opravy, servis. - průmyslové stoje - karusely. Prodej: - kuličkové šrouby.

REN Engineering, s.r.o. se zaměřuje na návrh a posuzování jednotek v oblasti chemie i energetiky. Zpracujeme individuální technologické postupy, výkresovou dokumentaci a s tím spojené činnosti.

Firma se zaměřuje na prodej horizontálních vyvrtávaček s vysokou kvalitou a přesností. Mezi ně patří stolové vyvrtávačky. Firma poskytujeme špičkové servisní služby.

ENIMONT, s.r.o. se zaměřuje na montáže vzduchotechniky, chladících zařízení, záložních zdrojů, motorgenerátorů a výfukových systémů.

UPS Technik s.r.o. se zaměřuje na servis záložních napájecích zdrojů, UPS (střídačů) a motorgenerátorů.

Realizace a 3D aplikace: - pergoly - bioklimatické, skleněné, markýzové, economy - automobilové přístřešky Carport 3000 - zasklení, infrazářiče

Maloobchod, služby: - prodej nové manipulační techniky - bazar, prodej použité techniky - servis vysokozdvižných vozíků - originální náhradní díly všech světových značek

Internetový prodej policových, kovových, lakovaných a pozinkovaných regálů.

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, přímý dovozce: -repasovaná výpočetní technika, PC**, monitory, notebooky, komponenty, díly -PC bazar, výkup za hotové, peníze po otestování počítače ihned hotově. Prodej značky: -IBM*, Dell, Toshiba, Hewlett Packard, Compaq, Nec*, Hyundai, Samsung, Epson, Star, Fujitsu, Acer, Creative. Plný ...

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb

PROGROUP ENGINEERING, s.r.o. je společnost poskytující služby v oblasti strojírenství a elektronické výroby. Zaměřuje se na sváření, obrábění a tváření.

Společnost BESTRENT s.r.o. se zabývá pronájmem a prodejem stavební mechanizace a nářadí. Splňujeme nejvyšší kritéria bezpečnosti a kvality a nabízíme vždy nejnovější technologie a strojový park. Naleznete u nás čerpadla, vibrátory, míchačky, brusky na beton, hydraulické agregáty, vrtací kladiva, kompresory, lešení, pracovní plošiny, zahradní ...

Nouzové otevírání aut, bytů, zámků a trezorů. Montáž bezpečnostních prvků, seřizování dveří a oken, výroba klíčů, poradenství zabezpečení.

Prodej, montáž, výměna: -zimní zahrady -okna a dveře plastová, dřevěná, hliníková, kombinovaná -hliníkové výkladce -hliníkové prosklené fasády -zastřešení bazénů -střešní světlíky -lehké ocelové konstrukce. Používáme hliníkový systém Metelplast, Reynears, plastový systém ALUPROF a kování Maco.

Výroba: - horkovzdušné balóny - vzducholodě.