CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Rekonstrukce bytového jádra na klíč. Služby: - rekonstrukce, vyklizení, demontáže a bourací práce - zednické a obkladačské práce - rozvody a rekonstrukce vodoinstalace z plastu - rekonstrukce topení, topenářské práce - zámečnické práce včetně montáží - kompletní vybavení sanitární keramikou - montáž koupelnového nábytku a doplňků.

Služby: -průmyslová automatizace v oboru plynárenství, chemie a papírenského průmyslu -montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Společnost Kardio - Line spol. s r.o. je je významný dodavatel zdravotnických přístrojů a technologií, wellness a fitness vybavení, v ČR zastupuje světové výrobce. Máme dlouhodobé zkušenosti jako dodavatele v oblastech funkční diagnostika, interní lékařství, intervenční kardiologie, ARO, JIP, sportovní lékařství, plicní, pneumologie, alergologie, ...

Velkoobchod, prodej: - pomůcky pro Implantologii - pomůcky pro piezochirurgii - pomůcky pro řízenou kostní regeneraci - chirurgické mikromotory - chirurgické šití.

Výroba: -vrata, dveře, mříže, konstrukce na korián, koše na zboží, aj. -ohýbání a stříhání plechů, lísování, svařování, flowdrillování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment -nástroje kovoobráběcí -nástroje pro frézování kalených materiálů (kalené materiály) -nástroje pro výroba, výrobu forem, formy -upínací nářadí pro soustružení a frézování.

Výhradní zástupce německého výrobce průmyslových čerpadel Allweiler AG Radolfzell pro ČR. PRŮMYSLOVÁ ČERPADLA: -čerpací technika ČERPADLA ODSTŘEDIVÁ: -čerpání neutrálních kapalin, chemikálií, teplonosných olejů a médií. ČERPADLA ŠROUBOVÁ: -čerpání mazacích olejů, emulzí, znečištěných kapalin. ČERPADLA JEDNOVŘETENOVÁ: -čerpání ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, autorizovaný distributor olejů a maziv.

Zámečnictví. Výroba schody, zábradlí, brány, ploty, zábradlí, ocelové konstrukce.

Montáže a dodávky technologických zařízení pro energetický, chemický a petrochemický průmysl.

Laserové opracování tzv. technických sleev používaných v polygrafickém a technickém průmyslu, včetně poprodejního servisu.

Prodej, internetový prodej a servis čerpací techniky: - čerpadla, vodárny - tlakové expanzivní nádoby - náhradní díly - hadice - PE potrubí a spojky - zavěšení hladiny - ponorné motory

Dárkové obaly v módních barvách a dekorech. Dárkové krabičky, dárkové tašky, dárkové sáčky, dárkové a obalové papíry, vázací stuhy, aranžérské potřeby, obaly na víno - tašky na víno i krabice na víno.

Zpracování: - digitální fotografie. Prodej: - výpočetní technika - tonerové kazety. Servis a modernizace: - výpočetní technika-renovace - tonerové kazety. Poradenská činnost, údržba: - ekonomický software.

Odsávání a separace emulzní a olejové mlhy, Odlučovače emulzní mlhy OAM. Odsavače emulzní a olejové mlhy OAM. Separátory emulzní mlhy. Odsávání a filtrace emulzní a olejové mlhoviny od CNC kovoobráběcích strojů.Filtrační vložky OAM.

Individuální přístup při zařizování interiérů. Nábytek, svítidla a bytové doplňky významných světových designérů. Vybavení bytů, kanceláří, hotelů a restaurací dlouholeté zkušenosti. Poradenství, studie a návrhy interiérů. Odborná montáž.

Výroba, prodej: -přístroje na diagnostiku rotačních strojů, měření ložisek. Trvalý monitoring strojů, diagnostika strojů. Detektory úniků stlačeného vzduchu, detektory netěsností. Měření a analýza mazání.

Prodej nábytek: -kuchyně -pokoje-obývací, dětské a studentské, ložnice -vestavěné skříně -koupelny -interiéry -kanceláře

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej: - obaly - obalové systémy - folie - pásky - HDPE a LDPE fólie - etikety.

Firma je držitelem certifikátu systému jakosti ISO 9001:2000. Zastoupení firem TRANE, LÜFTOMATIC, AIRWELL. Výroba, projekce, dodávka, montáž, uvedení do provozu, oprava, servis, poradenství: -nerezové komponenty -vzduchotechnika, klimatizace, potrubí, digestoře, regulační klapky, mřížky a jiné -klimatizační jednotky (systémy mezistropní, ...

Projekční činnost: - revize, zkoušky činnosti - poradenství, výběrová řízení - komplexní služby EPS – elektronická požární signalizace CCTV - kamerové systémy (Analog, IP, HD-SDI) ER – evakuační rozhlas EZS – elektronická zabezpečovací signalizace EKV - elektronická kontrola vstupu STA – společná televizní anténa SK – ...

Produkty: - hliníkové rastrové fasády - okna, dveře - střešní světlíky - zimní zahrady - provětrávání fasád - interiérové příčky - celoskleněné zábradlí

E-shop. Prodej pomůcek na manikúru. Vše pro manikúru.