CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Stroje a zařízení pro gastronomii, pekárenství a obchody. Velkoobchod, maloobchod, prodej, projekce, realizace, poradenství, dodávka, montáž, zaškolení obsluhy, záruční a pozáruční servis, oprava, výroba, import, dovoz: - vybavení pro kuchyně, restaurace, cukrárny, pekárny, obchody, varny, výdejny jídel, bary: -pultové, cukrářské, ...

Prodej, maloobchod, montáž, servis, oprava: -hydraulická zvedací čela pro všechny typy dodávkových, nákladních automobilů.

Prodej - školní potřeby - dětský nábytek Internetový obchod - hračky - stolní hry - dětský nábytek - dětské kočárky - školní potřeby -prodej - hračky - stolní hry -prodej - dětské oděvy.

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Návrh, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna i historická okna -dřevěné vstupní a masivní eurodveře -interiérové dveře -schodiště, zábradlí -nábytek: -ložnice -kuchyně -obývací pokoje -předsíňové odkládací stěny -stoly, lavice interiérové -kuchyňské linky -interiéry, nábytek pro: -restaurace, kanceláře.

Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Dodávka: -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -kamerové monitorovací systémy -přístupové systémy

Servis a revize - hasící přístroje.

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Dodávka, montáže, instalace: - měřicí technika, měřící přístroje - regulační technika, regulační přístroje.

Návrhy: - technologické postupy pracích procesů - prací linky - půjčovna - automatické dávkovací systémy - poradenství - profesní údržba prádla - optimalizace spotřeby vody a plynu - řízení pracích strojů.

Povrchové úpravy výrobků a konstrukcí, prášková lakovna.

Měření radioaktivity, radonový průzkum stavebních pozemků měření koncentrace radonu v obytných budovách měření dávkového příkonu -záření.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Vodoinstalatér, instalatérské práce. Montáž solárních systémů. Instalace vody, topení.

Výroba (i zakázková), prodej, opravy, servis, repase, renovace: -kulečníky (karambol, pool) -kulečníky na zakázku -kulečníky repasované -billiard -příslušenství (lampy, koule, tága, křídy, stojany na tága). Zakázková výroba nábytku: -skříňové a policové sestavy -kuchyňské linky -sedací soupravy -jídelní, konferenční stoly -křesla, ...

Autorizovaný prodej, servis, opravy: Vysokotlaká technika KRÄNZLE (KRANZLE): -vysokotlaké čistící stroje. Průmyslové vysavače SOTECO, LINDHAUS. Podlahové mycí stroje COLUMBUS. Čističe koberců. Hygienické a úklidové systémy. Stěrky UNGER. Kartáče VIKAN. Vysokotlaké mycí stroje, vysokotlaká čerpadla, vapky, průmyslové vysavače, ...

Výhradní zastoupení japonské značky BROTHER pro ČR a SR. Dovoz, import, velkoobchod, prodej, distribuce kancelářská a výpočetní technika: -laserové tiskárny, osobní i síťové -barevné laserové tiskárny -multifunkční centra s digitální kopírkou -faxy, psací stroje -tiskárny samolepících štítků (štítkovače) -přístroje na výrobu ...

Prodej, servis, půjčovna: -ruční elektrické nářadí a příslušenství MAKITA, DeWALT BOSCH, NAREX, FLEX, HITACHI, ELU, METABO, PROTOOL šroubovačky, akku program, řetězové pily, utahováky, pokosové pily -diamantové kotouče, stavební vrtáky -elektrocentrály -elektrické a motorové pily, křovinořezy DOLMAR, MAKITA, SOLO -vrtáky stavební, do kovu, ...