CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba: -mříže -schodiště -zábradlí -svařování v ochrané atmosféře CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kování a interierové doplňky -soustružení -frézování. Povrchová úprava: -CNC obrábění -lakování práškovou barvou -žárové zinkování -galvanické zinkování -niklování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové nosníky I, IPE, U, UPE, HEA, HEB -ocel plochá -úhelníky rovnoramenné, nerovnoramenné -ocel kruhová -betonářská ocel -ocel široká -plechy válcované za tepla (síla 3mm-30mm) -trapézové plechy pozinkované -svařované sítě KARI (dle DIN 488). Služby: -námi skladované i ...

Požární ochrana - požární bezpečnostní řešení stavby, projekce.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Kontejnerový odvoz sutí, zeminy pronájem - kontejnery Přeprava: - materiál písek betonářský i na maltu, mulčovací kůra na zahrady, štěrky z kamenolomů různých velikostí Odvoz a likvidace: - stavební sutě - výkopové zeminy - komunální odpady - dřevo Výkopové zemní práce strojem(vykopání základů, vodovodních a kanalizačních přípojek) - ...

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -digitální průkazové foto -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Prodej: - kancelářský nábytek.

Služby v oblasi bezpečnosti práce. Služby v oblasti požární ochrany.

Služby: - v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany - kontrolní činnost v provozech a na pracovištích ve smyslu ZP v oblasti BOZP a PO - školení vedoucích zaměstnanců i v dělnických profesích BOZP a PO - provádění odborně technických služeb revize, kontroly, zkoušky, technické prohlídky.

Prodej, revize a hasicí přístroje - hydrantové systémykontrola protipožárních uzávěrů Kontrola protipožárních uzávěrů.

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Prodej nové i použité stroje: - stroje a zařízení pro těžbu a zpracování - na recyklaci stavebních sutí - zpracování bioodpadů - břity na sněhové pluhy. Náhradní díly pro drtiče a štěpkovače.

Elektromontáže, elektroinstalační práce. Rozvody a revize elektrických zařízení. Montáže a opravy: - hromosvody - rozvaděče elektronických zabezpečovacích systémů EZS a elektronických požární signalizace.

Prodej: - kancelářská technika: - tiskárny, kopírky, scannery - výpočetní technika: - počítače, notebooky, monitory

Výroba: -nábytek -kuchyně na míru, kuchyň, kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -podkrovní vestavěné skříně na míru -předsíňové, odkládací stěny -pantové vestavěné skříně na míru -komody, stolky na míru -vybavení do hotelových pokojů -nábytek do ložnice, obývacího pokoje -nábytek do dětského pokoje -kancelářský nábytek na ...

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -sedací nábytek -stoly -postele -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -květináče -grily -matrace

Elektromontáže, montáže, opravy. - energetická zařízení - solární kolektory, sluneční kolektory. Revize energetických strojů.

Elektromontáže, elektroinstalace: - silnoproudé rozvody - slaboproud: - zabezpečovací zařízení, zabezpečovací systémy - monitorovací systémy - satelitní technika - technické zařízení budov: - topení - vzduchotechnika - sanitární zařízení - klimatizace. Montáže, instalace, opravy, revize: - elektrická ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry.

Protihlukové úpravy. Služby: - měření hluku, analýza výše hluku - predikce hluku a vibrace.

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Prodej a servis - zkušební zařízení pro teplotu VÖTSCH INDUSTRIETECHNIK. Laboratorní zařízení HERAEUS INSTRUMENT. Testovací zařízení s xenonovým zářičem ATLAS MTT. Zkušební zařízení pro teplotu, klima a škodlivé látky VOTSCH INDUSTRIETECHNIK. Operační světla HERAEUS INSTRUMENT. Servis - operační světla HERAEUS INSTRUMENT.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.