CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby, výroba-celá Česká republika. Automatizované identifikační systémy -docházkové systémy, stravovací systémy, přístupové systémy Stravovací programy, SW pro jídelny, software pro školní a závodní jídelny (jídelní programy) -dle výběru zákazníka na principu karet s čárovým kódem -čipů Dallas, magnetických karet, -bezkontaktních karet ...

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Realizace - zahradní jezírka Dodávka a instalace - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Výroba: -papír -vlnitá lepenka -obaly z vlnité a strojní lepenky. Závody - Brno, Žebrák, výroba archů - Olomouc, flexotisk - Žimrovice u Opavy, papírna, zpracování archů

Oprava, servis, rekonstrukce, stavba: -obráběcí stroje

Dodávka, prodej: -měřící přístroje -kalibrační technika -bezpečnostní řídící systémy

Dodávka, prodej, e-shop: -obalové a spotřební materiály -sáčky a tašky

Zámečníctví: -otevírání dveří, bytů, zámků -výroba, výměna klíčů, zámků

Dodávka, montáž - tepelná čerpadla - fotovoltaika.

Služby: - broušení dřevoobráběcích a kovoobráběcích nástrojů

E-shop: - stomatologický materiál - abutmenty - protetika

Instalace, montáž nových i repasovaných CNC řídících systémů . Elektroinstalační práce, výroba rozvaděčů.

Maloobchod, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla

Oficiální zástupce firmy MATTEI, distribuce - rotační lamelové kompresory pro průmyslovou výrobu stlačeného vzduchu.

Výroba, dodávka: - komponenty pro kolejové dopravní prostředky - dveřní systémy pro dopravní prostředky hromadné přepravy - řídící systémy - zádržné systémy pro cestující - trakční zubové spojky Renovace: - kolejová vozidla

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů -Výroba strojů a zařízení pro využití mechanické energie -Projektování elektrických zařízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Výroba ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Prodej, servis, oprava - hasicí přístroje - požární vodovody - požární klapky.

Revize - tlakové nádoby, školení, obsluha tlakových nádob.

Dodávky a montáž technologických zařízení pro energetický, chemický, petrochemický průmysl - dodávky, výroba a montáž potrubí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - výroba a montáž zvedacích zařízení - montáž, opravy a revize vyhrazených plynových zařízení - revize a zkoušky provozovaných kotlů a tlakových nádob.

Maloobchod, prodej: Kamerová technika -kamerové systémy, CCTV -instalace kamerových systémů dle požadavků zákazníka -prodej osobní obrazové záznamníky ve formě miniaturních kamer skrytých v různých předmětech běžné potřeby.