CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Revize, oprava: - požární klapky vzduchotechniky - požární ucpávky.

Prodej, montáž, servis: - automatické zavlažovací systémy.

Prodej a servis. - šicí a vyšívací stroje

Půjčovna nářadí. Pro potřeby profesionálů i kutilů poskytujeme půjčování zahradní techniky a stavební mechanizace. Pronájem speciálního nářadí např. pro truhláře.sklenáře, elektromontéry.

Návrhy, projekce, montáž pro solární techniku, expanzní techniku, kotelny, vytápění, ohřev vody, tepelná čerpadla.

Umělecké kovářství. Kovářství, zámečnictví. Restaurátorské práce (restaurátorství). Kované výrobky, kovářské práce. Prodej: -kovářské výrobky a nářadí. Výroba: -brány (bran), branky (branek), mříže (mříží), zábradlí, svícny(svícen), krbové soupravy (krbových souprav), rošty (roštů), rožně (rožňů), postele (postelí), židle ...

Zahradnická firma. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti realizace a údržba okrasných zahrad, montáž automatických závlahových systémů TORO, výstavbu okrasných a koupacích jezírek.

Obchod Nožovina Protitlakové plechy Kanálky - protitlak. příprava Příklopové lisy Zlatičky Výroba Ražba - slepotisk Ražba - horká foliová (zlacení) Vysekávací nástroje Vylupovací nástroje Separační nástroje Frézované protitlak. plechy Protitlak. příprava - pertinax Dělení a gravír.

Výroba: - kartonáž, nábytek, vestavěné skříně.

Prodej měřících zařízení. Měření mechanických veličin. Numerické výpočty, zpracování inženýrských a procesních dat.

Provádění čištění kotlů a tlakových nádob. Nabídka odstraňování inkrustačních nánosů.

Solární ohřev. Tepelná čerpadla. Vytápění.

Vývoj, výroba, prodej: -měřicí zařízení pro diagnostiku pevných materiálů

Prodej, výkup, realizace: -regály Služby: -digitalizace -skartace

Dodávka - malé a středně velké laboratoře, archivace nádobí, počítání kolonií.

Prodej: - maziva, oleje - náhradní díly na nákladní automobily - autodíly na osobní vozy

Dentální technika. Zubní soupravy, zubní RTG, zubní lasery, spotřební materiál.

Prodloužení vlasů metodou Clip-in. Prodej vlasů. Eshop.

Žárotechnické práce: - opravy vyzdívek pecí

Realizace inteligentních domů - systémy elektroinstalací, topení, rekuperací, klimatizací, zavlažování nebo bazénové technologie - kamerové systémy.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - zdravotnické přístroje - infuzní technika, - multifunkční injekční pumpy, volumetrické pumpy Zakázková výroba na CNC obráběcích centrech - frézování - soustružení

Měření a regulace. Vývoj, projekt, výroba, poradenství, instalace, seřízení, zaškolení obsluhy: -měřící, regulační a informační systémy pro průmysl -řídící a měřící rozvaděče -programovatelný regulátor RS 04 a 05 -řízení elektrických udržovacích pecí -ASŘTP, MaR -informační systémy.

Broušení na plocho i na kulato Obrábění: - frézování - soustružení - nástrojářství Svářečské práce - svařování TIG Lisování kovů Zámečnické práce - kovovýroba.

Prodej čističe vzduchu, zvlhčovače vzduchu, teplovzdušné ventilátory, cirkulátory vzduchu. Reklamní výroba. Velkoplošný tisk, řezaná reklama.