CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Poradenství a komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Nabízím zpracování dokumentace, školení a zastupování při kontrolách státního dozoru.

Opravy a revize motorových pil, křovinořezů i sekaček trávy. Brousíme a prodáváme řetězy včetně náhradních dílů.

Prodej měřící techniky německé firmy Testo Poradenskou činnost v oboru měřící techniky Záruční a pozáruční servis Kalibrace přístrojů Služby v oblasti měření E-shop

Prodej - autobusy Cestovní kancelář - specializace - Chorvatsko, Itálie Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní Dovoz - zájezdové a linkové autobusy

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Kartonové a papírové obaly Dodávka - kartonové a lepenkové obaly s flexografickým a hlubotiskovým potiskem.

Monitory Konektory Joysticky Řídící jednotky Laserové dálkoměry Tablet PC a notebooky Meteostanice

Hydraulická měření. Výpočty hydraulického rázu a návrhy protirázových ochran Odborné posudky.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011, enviromentálního managementu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizace novostaveb na klíč, výstavba průmyslová, bytová a občanská. Rekonstrukce staveb a objektů. Dodávka a montáž: -developerské projekty -ocelových konstrukcí (OK) -střešních a obvodových pláštů i ...

Prodej, pronájem a servis stavebních strojů a náhradních dílů.

Vývoj elektroniky a elektronických systémů Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojů Vývoj firmwaru a IP funkcí pro FPGA a DSP Zpracování obrazu z kamerových systémů.

Výroba, montáž, rekonstrukce: -balkonové konstrukce -hliníkové opláštění -prosklené balkony, lodžie.

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení.

Maloobchod, prodej: -ergonomický sedací nábytek -antistatický pracovní nábytek (stoly, židle) -kancelářský nábytek -ESD* pomůcky.

Návrh technologií, zakázkových výrobách zařízení, realizaci specifických projektů. Prodej, dovoz, import, servis: -laboratorní autoklávy-vyvíječe páry FEDEGARI, CERTOCLAV -laminární boxy NUAIRE -inkubátory, klimatické boxy RUMED, SELUTEC -lyofilizátory, FTS KINETICS -kahany WLD -TEC -zdravotnická sterilizace partner pro ...

Maloobchod, prodej: -laboratorní, lékařské potřeby -imunodiagnostické soupravy ELISA a RIA a imunodiagnostické přístroje.

Zahraniční zastoupení firmy GORE: -zdravotnický materiál -endoprotézy -cévní protézy -implantáty pro cévní chirurgii, kardiochirurgii, všeobecnou, neuro, plastickou chirurgii -sičí materiál -intervenční technologie.

Revize tlakových nádob a parních a horkovodních kotlů.

Lakýrnictví a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Výzkum, vývoj, výroba: -kompresory -čerpadla -vývěvy -ventilátory -spalovací motory -turbíny -turbo kompresory -expanzní turbíny -extdery -hnětače a jiné.

Centrální vysavače Prodej, servis, montáž centrálních vysavačů Smart, Electrolux, Beam, Globovac, SOT-Eko. E-shop pobočka tř. T. Bati 3296, 760 01 Zlín

Oprava, servis, repase: -obráběcí stroje.

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -interiéry -lékárenský nábytek -nábytek pro byty -kancelářský nábytek.

Zakázková výroba nábytku: -vestavěné skříně -dveře plné, skleněné, obložky -kancelářský, koupelnový nábytek -kuchyně -kuchyňské linky včetně pracovních desek -kompletní interiéry.

Pronájem a prodej prezentační techniky.