SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Profesionální gastronomická zařízení.

Oficiální zastoupení firmy JABLOTRON. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, servis, montáž: -elektronické zabezpečovací signalizace - alarmů EZS pro objekty (drátové, bezdrátové i kombinované systémy); -elektronické i mechanické zabezpečovací systémy pro automobily (včetně centrálního zámykání, dálkového ovládání ...

Komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky.

Poskytování školení, workshopů a konzultačních služeb. Záruční a pozáruční servis serverů, počítačů, notebooků značek IBM a Lenovo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -maziva, oleje, kapaliny do motorů -auto, moto oleje: Mobil, Castrol, Total, Shell, Divinol, Kuttenkeuler, Fuchs, Lotos, BP, OMV -převodové oleje -autobaterie Banner, Varta, Akustar.

Prodej a servis dieselových motorů DEUTZ. Záruční a pozáruční servis, opravy a generální opravy. Dodávky originálních náhradních dílů..

Výroba, instalace, prodej, oprava, servis: -vzduchotechnické a klimatizační zařízení -vzduchotechnika -klimatizace -klimatizační technika.

Prodej: -nové i použité kovoobráběcích a tvářecích strojů.

Import, výhradní zastoupení a distribuce, obchod, prodej, servis: - profesionální technika pro údržbu veřejné zeleně, parků, sportovišť a golfových hřišt (TORO, Gianni Ferrari, TRILO) - zametací stroj Green Machines - traktory TYM - kompaktní elektrická užitková vozidla Goupil - štěpkovače Negri - stroje SMG na údržbu umělých povrchů - ...

Technické poradenství v oblasti strojírenství.

PC služby, síťové služby, prodej PC

Výroba, zpracování, prodej: -potravinářské a zemědělské výrobky všeho druhu. Nákup, prodej strojnětechnologických zařízení. Montáž, oprava, údržba: -elektrická zařízení.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2000 a ISO 13485:2003 pro zdravotnické potřeby. Vývoj, výroba, prodej: -mikrobiologická diagnostika -humánní a veterinární diagnostika -bakteriologická diagnostika -soupravy pro diagnostiku infekčních onemocnění -humánní imunodiagnostické soupravy -imunodiagnostické soupravy pro ...

Nevšední design, vizualizace 3D, grafický návrh, výroba, doprava, montáž: -kuchyňský nábytek, široká řada materiálů pro zhotovování dvířek (lamino, dýha, MDF i hliník), korpusů, kuchyňských desek (i KORIAN) -zakázkové kuchyňské linky včetně dodávky vestavěných spotřebičů i pro závodní jídelny, prodejní pulty, zdravotnický mobiliář -dřezy, ...

Výroba vybavení pro nemocnice a laboratoře. Prodej stavebního řeziva, palubek, překližek.

Vývoj, výroba, prodej: -počítačové skříně a spínací zdroje napětí -hardware, HW** -speciální skříně na zakázku pro IT -19 rack skříně -počítačové skříně -USB panely -zdroje pro PC -DC/DC zdroje -zdroje bez ventilátoru -DC/AC měniče -napáječe a nabíječky -dotekové senzory a obrazovky -mini ITX skříně & MB VIA EPIA.

Zástupce firmy GEA WestfaliaSurge GmbH v oblasti technologií dojení a chlazení mléka. Projekce, dodávky, montáž, servis technologií. Novostavby stájí. Prodej: - kompletní sortiment výrobků zn. MIELE - domácí spotřebiče, bílá technika, profi přístroje.

Velkoochod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -příslušenství.

Konstrukční práce a zakázková stojírenská výroba.

Rekonstrukce: -byty, koupelny, půdní vestavby a veškerá stavební činnost -elektroinstalace -kovovýroba.

Velkoobchod: Plastové obaly Plastové pytle Plastové nádobí