SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.

Nabídka konstrukčních prací ve strojírenství, mechanice či optice.

Prodej, distribuce: -přípravky ze žáruvzdorných materiálů pro tepelné zpracování a spalování (lité, svařované, CFC) -konstrukce přípravků -rošty, koše a nástavby -standardní, optimalizované, šité na míru dle přání zákazníka -náhradní díly lité, svařované, určené pro průmyslové pece -vývoj, výzkum žárupevných slitin ...

Prodej, oprava, servis: -úklidová čistící technika NILFISK -klimatizační technika BÖSCH -veškeré systémy pro suché, vlhké a mokré čištění -ekologické chemické čisticí prostředky. Čištění, úklid hal.

OrArgan vyvinul novou technologii stylingu. Tvořte kreativní účesy z poddajných, lesklých, hedvábně měkkých vlasů. Jsme výhradním distributorem značky OrArgan. Nabízíme spolupráci kadeřnickým salonům, maloobchodům, velkoobchodům a eshopům.

Chráněná pracovní dílna. ruční lepení obalů, skládání komponentů a výrobků, balení a kompletace, vkládání reklamních letáků a předmětů do časopisů a jiných produktů, fóliování, nalepování oboustranných lepících pásek a další.

Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

Distributor bankovní techniky: -LAUREL, počítačky bankovek, mincí -příruční pokladny a přihrádky INKIESS -potrubní pošta WALTHER -sortiment zařízení pro komplexní zpracování peněz.

Vykupujeme použitou manipulační techniku. Vykupujeme použité stavební stroje a manipulátory značek : CASE, JCB, CAT, MANITOU, MERLO. Prodáváme pracovní plošiny ( použité i nové ).

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexní služby na trhu informačních a komunikačních technologií: -poradenství, realizace, servis projektu -bezpečnostní a komunikační technologie -telekomunikační systémy -sítě a řešení v oblasti IT. Další služby: -řízení projektů -systémová integrace -VEGA EXPORT ...

Zakázková výroba: - kovové dílce, součásti a komponenty. CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení a svařování včetně laserových výpalků.

Služby: -svářečská škola -soudně znalecké posudky v oboru rozvody plastů -technická pomoc.

Obchodní, výrobní a servisní společnost: -prodej, pronájem a zápůjčky tiskových kopírovacích zařízení, oficiální zastoupení LEXMARK a DEVELOP -záruční a pozáruční servis tiskových zařízení všech značek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, TOSHIBA, ...

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska z produkce firem ZKL, ZVL, SKF, Timken, INA, Torrington -hřídelová těsnění (gufera) z produkce firem Dichtomatik -těsnicí elementy (O kroužky, manžety, stěrací kroužky, aj.) z produkce Dichtomatik -klínové a ploché ozubené řemeny Goodyear, Optibelt -zajišťovací hřídelové kroužky (seger ...

Provádění bytových a průmyslových elektroinstalačních prací, montáže zabezpečovacích systémů, hromosvodů a domácích telefonů.

Zpracování dokumentace E.I.A. a posudků vlivů na životní prostředí. Projekce - stavby pro nakládání s odpady skládky, rekultivace projekce a návrhy. Kompostování odpadů. Návrhy - způsob zneškodňování odpadů. Prodej - třídiče a drtiče pro recyklaci stavební suti, výrobky pro kompostování, svoz odpadů. Prodej - výrobky pro štěpkování ...

Prodej, maloobchod: -kancelářské stroje -počítače, PC.

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Servis, oprava: -medicinální technika, lékařské přístroje a nástroje, zdravotnické potřeby. Obchodní činnost. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Zámečnictví, zámečnické práce, nouzové otevírání bytů.

Servis nákladních vozidel, přívěsů, návěsů, nástaveb, zemních strojů. Tuzemské i zahraniční značky.

Prodej produktů Epson jako jsou tiskárny, projektory, skenery a spotřební materiál.