SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej, bary: - bubble tea - základem je kvalitní černý nebo zelený čaj, dále se do čaje dodávají dle typu nápoje a chutě voda, příchutě, sirupy, hnědý cukr, fruktosa, ovocná složka, mléko. Na závěr přidáváte do nápoje tapiokové perly, ovocné perly nebo želé různých příchutí, které zvýrazňují chuť a dělají nápoj jedinečný a velmi ...

Výroba - řezné nástroje Modernizace - obráběcí stroje Výroba - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže -nástrojařské práce Konstrukce - tvářecí stroje - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže - řezné nástroje Výroba - tvářecí stroje Výroba vstřikováním - díly tváření Konstrukce a výroba - měřidla.

Vzdělávací kurzy - v ekonomické a finanční oblasti - účetnictví E - shop - psací stoly rohové, dětské, výškově nastavitelné, z masivu, s nástavbou, z lamina, z MDF desky, rustikální, kov - dětský nábytek pohovky, postele, matrace, komody, skříně, regály, poličky, vitríny, box na hračky - dětské pokoje vybavení - studentské pokoje ...

Výkup, repase, dodávky, prodej, s ervis: -veškeré starší a repasované stroje a zařízení pro polygrafii. Tiskařské archové stroje ADAST, POLLY, HEIDELBERG, ROLAND PLANETA Stroje: -rotační, flexotiskové, příklopové, knihtiskové -řezačky papíru, kopírovací rámy -vyvolávací automaty, lepičky knižních vazeb -rylovací a perforovací ...

Dodávka, modernizace, rekonstrukce a servis- výtahy.

Poskytování služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Výroba: - dávkové horizontální pece pro polovodičový a fotovoltaický průmysl.

Prodej: - nové a repasované velkoformátové tiskárny - spotřební materiál pro veškeré námi dodávané zařízení. Opravy, zaruční i pozáruční servis: - tiskové plottery Hewlett Packard - řezací plottery.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Dodávká, montáž, záruční, pozáruční servis včetně návazných profesí: -vzduchotechnika pro nejrůznější objekty: - administrativní a provozní budovy - podniky - nemocnice - školy a školní jídelny - letiště - prodejny potravin - bytové jednotky.

Prodej, servis, oprava i pozáruční, repase: -značková výpočetní technika, hardware: -značky OKI COMPAQ, HEWLETT-PACKARD, EPSON, STAR -počítače, monitory, tiskárny, modemy, síťové karty, skenery, záložní zdroje -programové vybavení, software: -MICROSOFT, LOTUS, BORLAND, NOVELL, ADOBE -instalace -speciální na zakázku ...

Dovoz, prodej: - speciální stavební stroje a zařízení pro stavby tunelů. Sanace železobetonových konstrukcí vysokotlakým vodním paprskem včetně revizí i generálních oprav.

Zámečnictví, nástrojářství: - třískové obrábění.

Prodej a servis - měřící technika - výpočetní technika Servis - výpočetní technika.

Práce: -průmyslové lakování mokrou cestou výrobků z kovu (ocel, hliník, nerez), plastu, dřeva (vysoký lesk). Výrobní hala SpectroTech Za Humny 926 697 01 Kyjov tel.731209902

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Projekce, dodávka, montáž: -solární (termické, fotovoltaické) a topné systémy pro solární ohřev vody, solární přitápění, solární ohřev bazénů -38 standardních velikostí -velkoplošné, solární kolektory až 6x3 m TISUN -projekční činnost -poradenství při dotacích.

Prodej a montáž - LED obrazovky Servis - LED obrazovky Dodávka - prezentační a projekční technika Pronájem - prezentační a projekční technika.

Výroba: - mikroúderové stroje pro přímé značení dílů pro kontrolu kvality, automatickou identifikaci a stálé sledování kovových či plastových dílů - laserové stroje - rycí stroje.

Služby: - návrh a vybudování na míru do Vašich prostor aktivní vinný sklep - vybavíme sklep systémem úložných prostorů na víno, klimatizací, nábytkem - nabízíme domácí vinotéky, regály, police, stojany pro uskladnění nebo vystavení vína - nabízíme kvalitní vína, která běžně nenakoupíte.