SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Vývoj, výroba, servis systémů pro upevnění přepravovaného zboží: -páskovací stroje, automatické páskovací stroje a zařízení -ovíječe palet, stretch fólie, ruční stretch folie, prestretch folie -patentovaný systém vzduchových polštářů Airpad -výplně kartonů a krabic -vázací pásky STARstrap, PET, PP -ocelové pásky -ochranné rohy, ...

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Prodej, instalace, pronájem: - projekční a prezentační AV technika. Služby: -videoreklama -LED obrazovky -světelná reklama -střižny, režie, odbavení -světelné reklamní nápisy -projekční a prezentační technika -speciální světelné projekce a efekty.

Dodávka - počítače - notebooky DELL, HALL, ACER Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky Webhosting a serverhosting Návrhy - počítačové sítě LAN, WIFI, VPN Školení - výpočetní technika.

Vývoj, výroba, prodej, oprava, kalibrace a servis: -průtokoměry výrobců EXPONENT, BADGER METER a KOVOPODNIK -indukční průtokoměry (DN 6-1400...) i s bateriovým napájením -průtokoměr hmotnostní, ultrazvukový (i přenosný), s oválnými koly, turbínový, s proměnlivým průřezem (plováčkový), rozdílový -měření průtoku v nezaplavených potrubích ...

Velkoobchod, maloobchod, oční optika: - dovážené obruby a sluneční brýle světoznámých návrhářů a značek - výběr z 2000 nových modelů - optika 5 x v Brně

Dodávka a montáž - scénické a efektové osvětlení Ozvučování společenských akcí Montáž - hliníkové konstrukce Stavba mobilního zastřešení a podia.

Autorizovaná zkušebna hluku a vibrací Měření, analýza a snižování hluku, vypracování hlukových studií pro potřeby stavebních řízení a o měření vibrací. Kancelář: Vysoké učení technické Brno Kraví hora objekt 19 602 00 Brno

Prodej: - tiskařský materiál - ražební fólie - laminovací fólie - potřeby pro tiskaře.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Výroba : - ztracené bednění. Projekce: - statika stavebních konstrukcí.

Poradenství, prodej: -hardware a software -kopírky, tiskárny a kancelářské zboží -výpočetní technika.

Dodávka, prodej, servis: - měřící technika měřící karty, USB měřící systémy, LAN - měřící systémy, vážící komponenty, silovače zrychlení, silovače skonu, zesilovače - počítačová technika.

Prodej - systémy bednění pro betonáž schodišť Renovace - dveře - schody - schodiště - včetně oprav a výměn zábradlí.

Služby: -opravy deštníků. -broušení nožů, nůžek.

Dodávka: - stroje a zařízení pro polygrafii - spotřební materiál pro polygrafický průmysl.

Firma MESING je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001. Vývoj, výroba, poradenství, prodej, oprava, servis, renovace, modernizace, export (vývoz) délkové měřící a automatizační techniky: -délková měřidla na zakázku -kalibrační měřidlo -automatické linky -měřící přístroje pro strojírenství -měřící stanice pro kontrolu a řízení výroby s ...

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství. Návrh, výstavba: - PC sítě.

Zámečnictví. Výroba, servis: - střelecká žařízení - vybavení střelnic.

Projekce- požární ochrana. Inženýrská činnost Architektonická činnost Projektová kancelář.

Dodávka - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - klimatizační jednotky.

Servis - kancelářská technika - skartovačky - účetnické kalkulačky s páskou.

Výroba, návrhy a realizace - venkovní terasy Návrhy a realizace, výroba - kancelářský nábytek na zakázku Návrhy a realizace, výroba - veškerý nábytek na zakázku Komplexní dodávka - veškeré podlahy Návrhy, realizace - dveře (interierové i vchodové) Pokládka - veškeré podlahy.