SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Poradenství v ekologii Měření a výpočty - osvětlení - zastínění - hlučnost.

Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky aj.

Výrobní závod, výroba rastrovací skenovací elektronový mikroskop.

Výroba - potravinářská technika linky a stroje na těstoviny, sušárny potravin.

Revize - plynová zařízení - tlakové nádoby - parní kotle.

Servis - nákladní vozy, prodej náhradní díly a potřeby pro traktory.

Prodej - digitální měřící technika - výpočetní technika Správa - počítačové sítě.

Výroba, dodávka a montáž - kuchyňské linky Dodávka a montáž - kancelářský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Dodávka a montáž - nábytek - vestavěné skříně - nábytek - vestavěné skříně.

Výtahy: - dodávka, montáž, rekonstrukce, opravy, revize, servis, modernizace.

Hlavní obory činnosti: -vývoj a výroba průmyslové pece -vývoj a výroba plynové hořáky -revize a poradenství v oblasti plynová zařízení -projekční a inženýrská činnost včetně autorského dozoru v oblastech odplynění skládek, čistíren odpadních vod a využití bioplynu ekologií spalování plynných paliv v ...

Obchod, prodej, distribuce, technická a marketingová podpora pro Rusko, Ukrajina, Bělorusko, Polsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko, Finsko, Švédsko, Norsko, Dánsko, Island, Rumunsko, Maďarsko, Bulharsko, Srbsko, Chorvatsko, Albánie, Moldavsko, Makedonie, Černá Hora, Slovinsko, Slovensko, Německo, Rakousko, Švýcarsko: -kalkulačky pro studenty a ...

Dodávka - spotřební materiál pro veškeré počítačové tiskárny - tonery pro laserové tiskárny.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory Prodej - kancelářská technika.

Prodej, servis: - výpočetní technika Připojení k internetu.

Prodejci v regionech: -Severní Čechy Ing.Vladimír Škorpil tel.602412159 -Jižní Čechy Ing.Tomáš Lukeš tel.602426651 -Severní Morava Radek Surma tel.724745562 -Střední Morava Jiří Surma tel.602550041 -Jižní Morava David Štarmann tel.724008655 -Slovenská republika Pavol Byrtus tel.00421903796735 ...

Prodej- kamna, nábytek. Eshop-nářadí a nástroje, chovatelské potřeby, hračky, brusivo, nábytek, kamna, popelnice, zahradnická technika Prodej- popelnice, půjčovna- nářadí a nástroje, stavební práce, prodej brusivo. Prodej a servis-nářadí a nástroje, hračky, zahradnická technika.

Dodávka - kontejnery JCB, 1CX, AVIA Ruční výkopy.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.