SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej: - notebooky. Informační server a katalog firem www.euro-portal.cz

Dodávka - stroje a zařízení pro tepelné zpracování potravin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing, pronájem, dealerský prodej: -kopírovací stroje (kopírky, kopírka), tiskárny -faxy -spotřební materiál kopírovacích strojů, faxů, tiskáren -tonery, developery, válce, barvy, cartridge -psací stroje, skartovače, řezačky, diktafony, projektory, kalkulátory -počítače ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: laboratorní chemikálie: -anorganické sloučeniny -kovové i nekovové prvky -organická rozpouštědla -kyseliny a hydroxidy laboratorní plast a guma: -pomůcky z plastu (baňky, kádinky, lahve, nálevky, střičky, válce) -pomůcky z teflonu (kádinky, magnetická míchadla) -výrobky z gumy ...

Projekce a realizace zahrad: - sadové úpravy - údržba trávníků - zakládání a údržba zeleně. Dodávka: - zavlažovací systémy.

Pronájem: - audiovizuální technika LCD obrazovky, projekční matnice, mixážní pulty, mikrofony Reklamní grafika. Pořádání: - konference. Poskytování - komplexní veletržní servis (návrhy, kalkulace, realizace, ...)

Autorizované měření emisí. Analýza spalin. Měření: - fyzikální a chemické hodnoty - termokamerou - termografické.

Trhací práce Prodej - čerpadla - vodárny Studny - hloubění - čištění.

Projekce, statické výpočty, statika, zpracování ocelových konstrukcí: -ocelové konstrukce pozemních staveb -OK průmyslových staveb -ocelové mostní konstrukce -OK lávky pro pěší -nosné a prosklené konstrukce fasád. Odběratelé: -architekti, konstrukční a projekční kanceláře, stavební firmy.

Velkoobchod, e-shop: -internetový prodej nehtové kosmetiky. Gelové nehty, UV gely, štětce na gel, UV lampy, brusky, nehtové tipy, pilníky na nehty.

Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody Měření a regulace - průmylsová automatizace zpracování SW.

Výroba- válečkové kalibry. Kovovýroba válečkové kalibry.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Služby: -servis a prodej hydraulických zařízení -kompaktní hydraulika -filtrace olejů.

Prodej, instalace a servis po celé ČR: - úpravny, úpravna, úprava vody do domů, bytů a firem - změkčovače vody EcoWater Systems - tabletová, regenerační sůl - filtry - tvrdá voda změkčení (změkčování) - odstranění vodního kamene.

Nákup, prodej, bazar: Použité obráběcí a tvářecí stroje: -bruska (bruska) -hrotová, na nože, na díry, na nástroje, na plocho, na ozubení, na pilové kotouče, vodorovná rovinná, svislá rovinná -frézka (frézky) -nástrojářská, stolová, horizontální, odvalovací na ozubení, na ozubení, univerzální, vertikální, ...

Kompletní dodávka, zajištění projekce, výroby, montáž servis, opravy, rekonstrukce, revize, poradenská činnost: -zdvihací zařízení -jeřáby: -mostové, sloupové, portálové -jeřábové dráhy: -železné a betonové (možnost pružného uložení kolejnic) -podvěsné drážky s kladkostrojem -revizní obslužné plošiny ...

Cestovní kancelář. Rezervace letenek ON-LINE. Služby, prodej: -letenky do celého světa -zájezdy pobytové a poznávací. Služby: -incentivní turistika - zájezdy na míru, kongresy a sympozia -eurovíkendy -ubytování v zahraničí -dovolená v tuzemsku -lázeňské pobyty (lázně, ubytování) -poznávací zájezdy -wellness pobyty ...

Zabezpečení: -zabezpečovací systémy -protipožární technika -kamerové systémy -monitoring inteligentních budov -bezpečnostní a provozní audit -identifikace předmětů -vyhledání ukradených předmětů -integrace těchto výše uvedených systémů na konzole -EZS -CCTV -dohledové systémy -dohledový software. Pobočka: -Praha ...

Komplexní servis pro stavební podnikatele. Montáž, oprava, servis: -volba vhodného typu zdvihacích zařízení v návaznosti na stavební konstrukci objektu -pronájem stavebních jeřábů a výtahů (jeřáby-výtahy) -zajištění dodávky zdvihacích prostředků na stavbu -montáž zdvihacího prostředku a jeho uvedení do provozu -provedení revizní zprávy ...

Výhradní zastoupení značky Mio, Blaupunkt, NAVIGON, HP. Distribuce, prodej: -IT technologie -navigační zařízení (navigace) GPS -digitální fotorámečky HP -digitální fotoaparáty HP.

Připojení na pulty centrální ochrany. Návrhy, montáže, revize, servis: - elektronická zabezpečovací zařízení - kamerové sledovací a záznamové systémy - přístupové systémy, kontroly vstupu - elektronická požární signalizace - garážová vrata - brány - parkovací automaty.