SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výstavba: - železobetonové monolitické konstrukce - dřevostavby na klíč - tesařské konstrukce - krovy - pergoly Pokládka - obklady - dlažby Stavební práce na klíč. Zednické práce (zdivo, omítky, fasády).

Montáž, opravy a revize: - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - systémy kontroly přístupu - elektronické protipožární systémy.

Prodej, servis, výstavba na klíč: - chladírny - mrazírny. Montáž, servis: - klimatizace.

Prodej, servis: - kopírovací stroje, faxy - kancelářská technika.

Stavební firma. Generální dodávky staveb, rekonstrukce, výstavba a modernizace budov: -občanská i průmyslová výstavba -rodinné domky. Provádíme: -zemní práce, dopravu, inženýrské sítě, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, zámečnické práce, truhlářské práce, podlahářské práce.

Bazar: - použité stavební a zemědělské stroje. Prodej: - stavební stroje HITACHI, TEREX, CASE (včetně servisu) - náhradní díly - zemědělská technika DEUTZ-FAHR, JCB.

Soudní znalec. Sanace. Geologie. Měření radonu. Vrtné práce.

Služby: - údržba, správa a provoz komerčních nemovitostí. Revize: - plynová zařízení, kotle. Dodávka, montáž, servis: - chladicí zařízení - klimatizace - vzduchotechnická zařízení.

Půjčovna obytných vozů – obytkybrno.cz: - užijte si svou dovolenou, prázdniny, víkend, důchod podle svého a půjčte si od nás obytný automobil Rimor Europeo 87p plus, který je luxusně vybaven pro Vaše pohodlí, bezstarostnou jízdu i spánek.

Služby: - rizikové kácení stromů - kompletní úklidové práce - komunální - kompletní zahradnické práce - zdravotní a redukční řezy stromů - vazby korun stromů.

Firma LEWA Pumpen, spol. s r.o.: -dodavatel čerpadel, kompresorů a ventilátorů pro průmyslové použití včetně náhradních dílů. Výrobky: -Burton Corblin: -membránové a pístové bezmazné kompresory -Fristam: -čerpadla s rotujícími písty, odstředivá čerpadla, homogenizační čerpadla -HMD: -odstředivá čerpadla s magnetickou ...

Kovoobrábění, kovovýroba: - zámečnické práce.

ABB* s.r.o., organizační jednotka ELSYNN s.r.o. je certifikována dle ISO* 9001. Projekty, výroba rozvaděčů NN** pro hlavní a distribuční rozvod do 1000 V a 5000 A/250 kA: -s výsuvnými bloky typu MNS* 3.0 -s pevnými bloky MNS SPRINT -s pevnou montáží přístrojů RAPID -pro kompenzaci účiníku -řídící skříně -kondenzátory pro ...

Velkoobchodní prodej, autorizovaný distributor: SENCOR KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA: - kapesní kalkulátory - stolní kalkulátory - školní kalkulátory - pokladny s fiskální pamětí - malé zásuvky pro fiskální pokladny - velké zásuvky pro fiskální pokladny - čtyřjazyčné překladače - elektronické hry Sudoku.

Prodej - měřící a regulační technika a přístroje - regulační ventily.

Servis, oprava: - výpočetní technika, počítače, PC - sítě LAN a bezdrátové sítě WiFi - reinstalace SW, odvirování. Poradenská činnost v oblasti aplikačního a systémového SW firem VMware a Microsoft.

Servis - autoklimatizace - mrazící boxy - chladící zařízení - průmyslové chladící jednotky - klimatizace. Autodiagnostika: - opravy a doplnění kapalin.

Slévárenství: -cídírna, tryskání -obrábění, dočišťování -obrušování odlitků -ocelové konstrukce OK -svařence.

Poradenství - ionizující zařízení Měření radonu - radioaktivity.

Montáž, servis: - veškerá vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnika.

Obrábění Výroba - formy na lisování. Zámečnické práce.

Návrhy, dodávka, montáž - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla Projekce - rodinné domy na klíč Výstavba - rodinné domy na klíč Dodávka, montáž - klimatizace SINDAIR, DAIKIN.

Výroba - stroje a zařízení pro vápenky a cementárny