SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dodávka - audio a video technika - domácí kina - plazmové zobrazovače - řídící systémy - multi room systémy.

Prodej, výhradní distributor firmy AMADA. Opravy, servis, repase: -ohraňovací lisy, řezání lasery (pro dělení materiálu) -tvářecí stroje -tabulové nůžky na plech -vysekávací stroje -nástroje -děrování -pásové a kotoučové pily -tváření plechů -pilové pásy -opracování profilů a trubek.

Měření průtoků. Vývoj, výroba: - přístroje pro měření tlaku (pro vyvažování otopných systémů) - systémy pro sběr dat z energetiky (vytápění). Návrh a vývoj: - software pro měření tlaku a sběr dat. Servis vyráběných přístrojů.

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Prodej, oprava, servis, kalibrace: -středoušní implantáty a ventilační trubičky KURZ -audiometrické přístroje -infuzní pumpy a dávkovače -stomatologické soupravy -digitální tonometry. Poradenství v oblastech: -audiologie -audiometrie -tiché komory -školení a kurzy audiometrických sester.

Stomatologie. Prodej, vybavení a servis zubních ordinací, stomatologických center a laboratoří. Výhradní zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje -RTG přístroje -ordinační nábytek -laboratorní nábytek -dentální nástroje -dentální implantáty. Autorizovaný zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje ...

Dodávka, instalace: - fotovoltaické elektrárny, systémy (FVS) - systémy ohřevu TUV Výroba: - ocelové a ocelohliníkové konstrukce.

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Prodej, montáž, oprava, servis: -parabolické antény -domovní anténní rozvody -společné, individuální antény -satelitní technika -ocelové konstrukce -rozvaděčové skříně Projekce: -optické sítě pro televizní kabelové rozvody -zabezpečovací technika -silnoproudé, slaboproudé rozvody pro obytné budovy. Elektroinstalace: ...

Internetový obchod, e-shop, eshop: - baterie do fotoaparátů, videokamer, mobilních telefonů, do notebooků.

Technická kontrolní činnost ve stavebnictví Dodávka, servis - laboratorní vybavení Pořádá - školení - kurzy - školení v oblasti ISO systémů.

Prodej, servis - registrační pokladny - snímače čárkového kódu - příslušenství - obchodní váhy. E-shop - registrační pokladny - snímače čárkového kódu - příslušenství - pokladní software - obchodní váhy.

Kuchyňské studio. Zakázková výroba kuchyní. Výroba, prodej, montáž: -kuchyně -nábytek -ložnice -obývací pokoje -vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský nábytek. Služby: -záruční, pozáruční servis -návrh architekta -odborná konzultace -zaměření prostoru pro kuchyni -návrh kuchyňské linky -použití jakéhokoliv ...

Zakázková výroba počítačů. Věřím, že jako když si kupujete nové auto nebo nábytek, tak i počítač by měl splňovat Vaše individuální potřeby a přání, a proto s Vámi nejdříve projdu Vaše požadavky na počítač a podle toho sestavím nabídku počítače Vám na míru. Servis, oprava: - počítače. Instalace softwaru, hardwaru a návrh domácích sítí. Více ...

Prodej, e-shop, eshop: -hasící přístroje.

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Služby: - tampónový potisk - lakování - recyklace ředidel. Výroba: - laboratorní sklo - obaly - krabice.

Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Prodej - stolní PC - notebooky - tiskárny Outsourcing IT.

Člen české asociace úklidu a čištění. Kompletní úklidové práce: -budovy, haly, kanceláře -pravidelné i jednorázové úklidy. Služby: -strojové mytí hal velkokapacitními stroji -úklid po stavebních pracích -ošetření a údržba podlahové krytiny -čištění eskalátorů -výškové mytí oken a pláště budov -extrakční čištění koberců a ...

Výroba nábytek, nábytku na zakázku. Nabízíme kuchyně, vestavěné skříně či dětské pokoje, ložnice. Kuchyňský program, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje, ložnice, obývací stěny.

Vývojové a projekční středisko v oblasti letadel. Výroba: - prototypy v leteckém průmyslu.

Dodávka a prodej - GPS navigace - tonery - cartridge. E-shop - notebooky - počítače - PDA - monitory - tisk.

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.

Firma zabývající se prodejem a servisem výpočetní a kancelářské techniky: -účetní, ekonomický a informační systém POHODA -internetové aplikace iSport, iTrivio, Persee, -počítače, programy, příslušenství, -tiskárny a MFP EPSON, GARBURG, HP, KYOCERA, -prodej a potisk samolepících PRINT etiket, -spotřební materiál (tonery, inkousty ...