SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Projekce, dodávka: - kompletní pohony - elektromotory, generátory, převodovky.

Výroba, poradenství, prodej: -stroje, strojů, zařízení a technika pro vodní a kalové hospodářství. -vývoj a výroba plachetkových filtračních lisů, lisy, tzv. kalolisů. Služby: -návrh technologie pro filtraci nebo odvodnění suspenzí -technická pomoc v oboru úpravy a čištění průmyslových vod -provedení laboratorních a poloprovozních ...

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Výroba, prodej, distribuce: -nábytek na míru, realizace interiéry, kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje a další. -zakázková výroba nábytku z lamina, dýhy i dřeva -nábytek do atypických prostor, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokojíčky, postele, koupelnový nábytek, nábytek ...

Prodej: - barvy na dopravní značení - nátěrové hmoty a aplikační stroje pro vodorovné značení na silnice a vozovky.

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Kancelářský nábytek. Kompletní dodávka kancelářských interiérů, administrativních budov, bank, pojišťoven, hotelů, reprezentačních prostor, prodejen atd.: -návrhy realizací - bezplatné počítačové zpracování v 3D -dodávky na klíč od stavebních úprav vč. dodávky a pokládky podlahových krytin, osvětlovací techniky -kancelářský nábytek - 30 druhů ...

Drátěný program. Nabízíme: -výhodně vybavení obchodu -regály -pulty -stojany -drátěný program -koše. Dodáváme: -torza -bysty -figuríny -etiketovací kleště -textilní kleště -příslušenství -bezpečnostní etikety -ramínka -materiály pro obchody s textilem a obuvi. Prodej oblečení.

Dodávky, prodej, obchod - obnovitelné zdroje: -solární panely -solární systémy -fotovoltaické elektrárny na klíč -návrh a montáž technologie Solartec, Fronius, Kyocera pro rodinné domy i firmy (včetně statiky, statika zajistíme). Fotovoltaika (elektřina ze slunce) u nás, vše vyřídíme za Vás. Vyřizujeme i dotace.

Dodávka, prodej: - kancelářská technika - spotřební materiál pro pc - tonery, cartridge.

Opravy, rekonstrukce památek historických budov, kostelů, reprezentačních objektů v úrovni národní, kulturní památka, umělecká řemesla ap. Práce prováděné vlastními pracovníky: -štukatérské - umělé mramory -umělecko malířské -pozlacovačské -kovářské -kamenosochařské.

Společnost má nevyčerpatelné možnosti. Čerpací a teplovodní technika. Velkoobchod, maloobchod, poradenství, oprava, servis i pozáruční (0602737009): -armatury: -průmyslové armatury -závitové BUGATTI, AHP -mezipřírubové BURACCO, KSB -čerpadla CALPEDA POMPE, ZENIT, KSB, GRUNDFOS, MARINA, WILO, SIGMA LUTÍN, SIGMA HRANICE, ruční KOVOPLAST, ...

Bazar a zastavárna - výkup, prodej, obchod a zástava (zastavárna): -nábytek - stoly, židle, sety, skříně, postele, letiště, sedací souprava, kuchyňská linka -ledničky, lednička, pračka, pračky, mraznička, mrazící box -elektronika bílá, domácí elektrické spotřebiče, TV, televizory -gastro zařízení, hrnce i tlakové, pánve -sportovní a ...

Povrchová úprava kovových a nekovových součástí: -tryskání (pískování) výrobků, svařenců, součástí pro následnou finalizaci povrchů -přesnost dodržování hrubosti povrchů -kapacita tryskárny: 160m2 / den. Rozměry otryskaných ocelí (Fe) a hliníků (AL): -3500 x 3500, délka nerozhoduje -1ks do 5t max. -přístupnost do tryskárny je až ...

Prodej, montáž, servis, oprava: -garážová vrata (sekční, rolovací, výklopná), dvoukřídlá -průmyslová vrata (sekční, rolovací) -vjezdové brány (otočné, posuvné) -automatické pohony garážových a průmyslových vrat a vjezdových bran -ploty a plotové pole -plastová okna.

Prodej, servis, pronájem: - kancelářská technika.

Prodej: -svařovací a pálící stroje a příslušenství ESAB, SAF, OERLIKON a CEMONT -přídavné materiály pro svařování -svařovací hořáky a příslušenství ABICOR BINZEL -ohýbačky kovových profilů HERBER ENGINEERING AB. Zaruční a pozáruční servis. Poradenství.

Prodej, servis: - stroje pro zpracování korespondence - výplatní stroje Skládání a vkládání písemností do obálek: - zalepení a odeslání obálek.

Kalibrační laboratoř: - vyměřování objemu sudů a nádrží - kalibrace vah s neautomatickou činností sloužících jako měřidla nestanovená.

Prodej, eshop, e-shop: - bohatý sortiment pro motokros - náhradní díly - veškeré doplňky a příslušenství na motocykly - motocykly - speciální nářadí na motocykly - oleje, maziva.

Výroba a montáž: -zámečnická výroba se zaměřením na výrobu montáž a opravu kovových součástí-zábradlí, oplocení, branky, brány. Drobné zámečnické práce pro Brno a okolí. Domácí práce a opravy všeho druhu. -poradíme nebo opravíme cokoliv a kdekoliv -služby v oblasti otevírání bytů především pro město Brno a blízké okolí, a to nonstop ...

Zámečnické práce: Provádění zámečnických prací. Oprava, montáž vložek, zámků, zámek, samozavírače. Drobná zakázková kovovýroba. Opravy a výroba dveří, mříží a oken.

Služby: - oblast výroby a dodávky tepla - rekonstrukce tepelných zdrojů - měření a regulace tepla - úspory tepla. Výstavba: - kotelny.