PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Stolařství, stolařské práce, truhlářství, truhlářské práce. Výroba nábytku, nábytek na zakázku a prodej součástí nábytku. Kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, kanceláře, nábytek pro hotely, penziony. Reference si můžete prohlédnou na naší vzorkové prodejně.

Prodej, montáž - satelitní technika - anténní technika. Elektroinstalační práce. Návrhy a výroba. Měření a regulace.

Montáž - vzduchotechnická zařízení.

Služby: -ostraha majetku, osob -přípravné práce pro stavby -úklidové práce -zámečnické práce -pomocné práce.

Výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení z nerezové oceli pro potravinářský průmysl - dopravníky a míchadla na různé směsi.

Výroba, prodej: - palivového dřeva, štípané palivové dřevo - krbové dřevo. Nákladní autodoprava. Prodej: - nářadí - zahradní technika.

Práce: - laserové obrábění - opracování kovů - řezání, dělení materiálu.

Servis pro obalovou techniku. Návrhy, konstrukce: - obalové materiály, obaly - vzorky, makety. Výroba: - vysekávací nástroje - lasery - kartonáž, kartony.

Opravy, záruční i pozáruční servis: - elektromotory. Dynamické vyvažování.

Zámečnictví, nástrojářství. Vodoinstalatérství, topenářství. Výroba, projekce: - ocelové konstrukce, sila a zásobníky. Montáže, dodávka: - technologické celky - pláštění a konstrukce střech průmyslových budov.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory Zetor: - těsnění, pouzdra, gufera, šroubky, matice, ložiska, pouzdra, čerpadla, hadice, klouby, páčky, čepy, pružiny, trubky, tlumiče, ventily, podložky, spojky. Výroba: - pouzdra, ložiska, těsnění. Výroba, opravy, servis: - zemědělské ...

Výroba, dodávka, montáže: - DIP potrubí pro klimatizace a vzduchotechnické systémy, vzduchotechnické potrubí - klimatizační jednotky pro centrální distribuci a úpravu vzduchu ve větracích i klimatizačních systémech - vzduchotechnika pro obchodní centra, divadla, hotely, restaurace. Prodej: - rohovníky - protidešťové ...

Zámečnické práce. Výroba (podle Vaší dokumentace nebo náčrtu, kalkulace zdarma) ocelových konstrukcí (OK), montáže: -vrata, dveře, schody i točivé (šroubovice, stavebně zámečnické výrobky, svařence svařované v CO2, oplocení, sloupky, pletivo, rámy včetně výpletu -rozvaděčové skříně pro elektro. Zabezpečíme povrchové úpravy: ...

Montáž a generální opravy - plošiny pro tělesně postižené Vývoj a výroba, projekce - plošiny pro tělesně postižené, osoby se sníženou schopností orientace Výroba a prodej - malé domácí výtahy Dodávka, montáž, výroba - jevištní technologie Atipická zakázková kovovýroba, zámečnická výroba.

Naše firma Vám nabízí komplexní služby v oblasti vodních turbín. Zabýváme se výrobou, prodejem, opravami a příslušenstvím včetně možnosti výroby nízkootáčkových generátorů pro přímé použití. Působíme po celé ČR. Jsme zde pro Vás denně. Jestliže Vám nevyhovuje otvírací doba, kontaktujte nás telefonicky.

Zámečnictví, strojní zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. SOS-zámečník. Brno zámečnická pohotovost NONSTOP. Služby: - nouzové otevírání dveří v případě zabouchnutí či ztráty klíčů - renovace dveří po napadení - montáže bezpečnostních dveří - montáže bezpečnostních systémů ATRA - výměna dveří, zámků - otevřeme ...

Design interiéru, výroba na zakázku. Stolařství, truhlářství. Výroba nábyteku na míru, na zakázku, kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně, postele, kancelářský nábytek, atd. Komplexní služby od návrhu po konečnou realizaci. Doprava a montáž nábytku. Zastoupení pro Česko a Slovensko ARPA Arpa- HPL laminaty, kompaktní desky, F0NIX ...

Kovovýroba, zakázková výroba z kovu a nerezového kovu, zámečnictví: -schodiště -zábradlí -brány, brána a vrata s možností elektrického pohonu -branky -kovové konstrukce -nápisy -ploty -stříšky, stříška -mříže na okna i dveře -různé jiné výrobky -povrchová úprava dle přání zákazníka -nátěry, lakování práškovými barvami, ...

Zámečnictví, zámečnické práce, svářečské práce. Svařování nerezových materiálů, hliníku a oceli. Svařování jednotlivých dílů či drobných komponentů do větších celků. Svařujeme metodou TIG a obalovanými elektrodami.

Zámečnictví. Zakázková výroba na míru, výroba atypických zámečnických výrobků, výroba ocelových konstrukcí dle dokumentace, sériová výroba zámečnických a svářečských prací, výroba mříží, branek, přístřešků, pojezdových a dvoukřídlích bran s možností el. pohonu, výroba kovaných branek a plotů, zámečnické práce včetně povrchové úpravy ...

Zámečnictví, nástrojářství Specializovaný maloobchod.

Servis - výpočetní technika Webdesign Poradenství - výpočetní technika

Prodej: -náhradní díly na traktory, vozíky a stavební stroje -ložiska, nerezové řetězy a kola -nářadí a pomůcky

Prodej, e-shop, internetový obchod: -elektrické pohony pro dopravní prostředky -pohony pro jízdní kola a jejich přestavby na elektrokola.

Dodávka - průmyslová automatizace - řízení procesů v energetice Dodávka - řízení procesů v energetice Vývoj - hardware ke komfortnímu sběru dat z elektroměrů a jejich přenosů do nadřízeného ŘS Vývoj - software pro řízení gravimetrických dávkovacích strojů MAGUIRE.